Rico Engelbarts
18/10/2020 13:47 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/10/2020 13:47

Stellar (XLM) Development Foundation gaat bijdrage doen aan livestream Internationaal Monetair Fonds (IMF)

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Stellar (XLM) Development Foundation gaat bijdrage doen aan livestream Internationaal Monetair Fonds (IMF)

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft op zijn website een stream aangekondigd met vooraanstaande figuren die de toekomst van transnationale betalingen zullen bespreken.
Het evenement, dat gepland staat voor maandag 19 oktober, heeft belangrijke personen waaronder Stellar (XLM) Development Foundation CEO Denelle Dixon, de FED-voorzitter Jerome Powell, het hoofd van de Bank for International Settlements en een senior VP van Mastercard uitgenodigd.


De livestream heeft de naam ‘Cross-Border Payment – A Vision for the Future’ gekregen en bevat een panel van besluitvormers op het hoogste niveau dat van plan is om over nieuwe digitale valuta te praten en te bespreken hoe de toekomst van internationale betalingen eruit zal zien, aldus de beschrijving op de website.
Het eerste panel zal bestaan ​​uit de Fed-voorzitter Jerome Powell, General Manager van de Bank for International Settlements, Gouverneur van de Central Bank of Malaysia en het hoofd van de Monetary Authority in Saudi-Arabië.
Zij zullen de mogelijkheden bespreken van een samenwerking tussen beleidsmakers om de hoogst mogelijke voordelen voor de samenleving te creëren en de kosten en risico’s te minimaliseren.
Dixon zal in het tweede panel samen met de CEO van eCurrency, Celo en de senior VP van Mastercard spreken over de zwakke punten van de moderne cross-border betalingssystemen, innovatieve oplossingen uit de private sector en wat fintech-bedrijven verwachten van mondiale beleidsmakers.
Als reactie op de tweet spreken veel mensen zich uit over Ripple (XRP) en de competitie met Stellar. XRP de op vier na grootste cryptocurrency heeft onlangs grote stappen gezet in het hervormen van cross-border betalingen door het op te zetten van het PayID-betalingsnetwerk samen met andere spelers in het crypto-ecosysteem. Ook heeft het zich aangesloten bij de ISO 20022-standaard door deze te integreren in RippleNet.

Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie