Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) exchanges zagen in maand juli groei in websitebezoekers

Crypto analyse startup ICO Analytics onthult de snelst groeiende crypto exchange en DeFi protocollen op basis van webverkeer. Volgens data van het bedrijf steeg het webverkeer van wereldwijde crypto exchanges met gemiddeld 13% in juli van dit jaar.

Illia Kmez, hoofd van content bij ICO Analytics, zei dat gecentraliseerde crypto exchanges 26% extra webverkeer zagen sinds december 2019. De startup is aan deze cijfers gekomen door webverkeer van ongeveer 100 exchanges, inclusief internationale trading platformen en exchanges, te pakken die maar in één land actief zijn, zei Kmez.

- Advertentie -

Terwijl het gemiddelde op 13% staat, hebben sommige crypto exchanges een grotere maandelijkse groei doorgemaakt met een stijging van wel meer dan 60%. Dit was het geval bij YoBit.net en KuCoin.

Binance, de grootste crypto exchange in de wereld, zag een aantal bezoekers van 24,9 miljoen in juli met een groei van het webverkeer van 10%. Coinbase, de grootste crypto exchange en wallet provider van Amerika kreeg 22,5 miljoen bezoekers in die maand met een groei in het webverkeer van 18%.

Andere grotere exchanges als BitMEX en OKEx zagen hun verkeer juist dalen in juli met 1,6% en 6% respectievelijk.

In een andere tweet van 9 augustus heeft ICO Analytics vergelijkbare statistieken gedeeld over decentralized finance (DeFi). Volgens de data is Uniswap op basis van webverkeer de grootste met meer dan 1,4 miljoen bezoekers in juli. Uniswap is de nummer negen in het lijstje van grootste DeFi-protocollen als we kijken naar hoeveel waarde er in vast is gezet, volgens data van DefiPulse.com.

Volgens ICO Analytics zag DeFi liquiditeitsprovider Balancer Pool de grootste toename in webverkeer, namelijk 193% in juli. ICO Analytics heeft ook opgemerkt dat, ondanks de sterke groei in DeFi markt gerelateerd verkeer, geen van de DeFi platformen het niveau heeft bereikt van de top 20 gecentraliseerde exchanges.

Eerder in juli zei het cryptomarktanalysebedrijf Messari dat DeFi slechts 1,5% van de gehele cryptomarkt uitmaakt. Op het moment van schrijven is er, volgens DefiPulse.com, ongeveer $4,7 miljard vastgezet in waarde in de DeFi markten.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.307,35 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.307,35 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...