Roy van Krieken Roy van Krieken
24/04/2023 18:00 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/04/2023 18:00

Bitcoin, Ethereum en XRP als compleet portfolio; zo outperform jij de cryptomarkt

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Finst_app_mobile_hero

Het kiezen van de juiste cryptocurrencies om in je portfolio op te nemen kan een hels karwei zijn voor beleggers. Je weet van tevoren immers nooit welke cryptomunt goed gaat presteren, en welke juist achterblijft op de rest van de markt. Nederlandse crypto exchange Finst kwam onlangs met een oplossing voor dit eeuwige dilemma: Crypto Bundels

Momenteel nodigt Finst men ook uit om het platform volledig gratis te gebruiken, je betaalt namelijk over de eerste €5.000 geen handelskosten.

Meer dan €42 miljoen aan crypto gestolen van platform op Arbitrum
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Wat zijn Crypto Bundels?

Met de revolutionaire Crypto Bundels neemt Finst alle stress en onzekerheid over het samenstellen van het juiste portfolio weg. Crypto Bundels zijn namelijk, zoals de naam al doet vermoeden, mandjes van verschillende cryptocurrencies. De bundels zijn op Finst al te koop met een enkele druk op de knop, waarmee het creëren van een gediversifieerd crypto portfolio nog nooit zo makkelijk is geweest.

Crypto Bundels op Finst zijn prima te vergelijken met ETF’s (exchange traded funds) op de aandelenbeurs. Dergelijke beursfondsen bevatten ook een hoeveelheid van verschillende aandelen in een bepaalde sector, of in het geval van bijvoorbeeld de S&P 500 een verzameling van de 500 grootste Amerikaanse bedrijven. Veel beleggers op de aandelenmarkt kiezen voor ETF’s boven individuele aandelen, mede vanwege het enorme gebruiksgemak. Dit beoogt Finst nu ook voor de crypto belegger te bewerkstelligen. 

Op dit moment biedt Finst al een zevental verschillende Crypto Bundels aan. Dit zijn onder meer bundels die de grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie bevatten, maar denk ook aan bijvoorbeeld een ‘DeFi’ Bundel’. In de ‘top 5’ en ‘top 2’ bundels zitten de grootste cryptocurrencies van dit moment, waaronder uiteraard bitcoin (BTC), ethereum (ETH), maar ook een coin als XRP.

Elke maand automatische updates

De samenstelling van de bundels wordt elke maand opnieuw berekend. Dat is natuurlijk belangrijk, want in een maand tijd kan veel gebeuren in crypto land. Mocht een bepaalde cryptocurrency stijgen in de ranglijst van grootste crypto’s termen van marktkapitalisatie, dan zal de bundel waar nodig worden aangepast. Zo wed je nooit op 1 paard!

Grote veranderingen zullen niet zo snel in de ‘top 2’ bundel voorkomen, hier zitten namelijk alleen BTC en ETH in, maar de ‘top 10’ bundel zal geregeld worden aangepast. Ook in de DeFi bundel is het nodig om geregeld nieuwe tokens toe te voegen, of minder relevante tokens uit de bundel te verwijderen.

Gebruikers hoeven hier zelf uiteraard niets voor te doen. Alles wordt achter de schermen automatisch door het team van Finst uitgerekend en doorgevoerd. Dat betekent dat het diversifiëren en up-to-date houden van je crypto portfolio nog nooit zo makkelijk is geweest.

Wil jij deze baanbrekende Crypto Bundels zelf uitproberen, maak dan nu een gratis account aan bij Finst. Je kunt daarnaast ook nog eens €5.000 helemaal zonder kosten verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie