Kevin Schijven Kevin Schijven
31/03/2020 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/03/2020 14:45

Bitcoin exchange Binance overweegt CoinMarketCap te kopen voor $400 miljoen

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
bitcoin_exchange_binance_overweegt_coinmarketcap_te_kopen_voor_400_miljoen_dollar

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Cryptocurrency exchange Binance is in onderhandeling met Coinmarketcap.com, een populair platform dat data over cryptocurrencies beschikbaar stelt. Binance zou plannen hebben het bedrijf over te kopen voor een bedrag van $400 miljoen en zit in de laatste fase van de deal. Dat laatste is door geen van beide partijen bevestigd. De deal zou de geschiedenisboeken in kunnen gaan als grootste deal ooit in de cryptocurrency-industrie.

Volgens de bron van het artikel dat verscheen in The Block wordt de deal in cash en aandelen afgehandeld en eind deze week aangekondigd.

Met 37,1 miljoen maandelijkse bezoekers is Coinmarketcap.com volgens de data van SimilarWeb het grootste dataplatform voor cryptocurrencies. Binance is daarbij grootste crypto exchange met 113,8 miljoen bezoekers in de laatste zes maanden. 

Momenteel wordt al het verkeer dat via Coinmarketcap.com cryptocurrency wil kopen doorgestuurd naar Crypto.com. Als de deal rond is met Binance is het de bedoeling dat alle cryptocurrencies daar aangekocht worden. Dit zou de voornaamste reden zijn voor Binance om Coinmarketcap.com op te kopen.

Binance, wat in de eerste instantie een crypto-to-crypto exchange was. Beweegt steeds meer naar crypto-fiat trading toe evenals andere blockchain-sectoren.

Eerder vandaag verscheen het nieuws dat Binance de markt in Zuid-Korea gaat betreden.
Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie