bitcoin_exchange_binance_overweegt_coinmarketcap_te_kopen_voor_400_miljoen_dollar

Bitcoin exchange Binance overweegt CoinMarketCap te kopen voor $400 miljoen

Cryptocurrency exchange Binance is in onderhandeling met Coinmarketcap.com, een populair platform dat data over cryptocurrencies beschikbaar stelt. Binance zou plannen hebben het bedrijf over te kopen voor een bedrag van $400 miljoen en zit in de laatste fase van de deal. Dat laatste is door geen van beide partijen bevestigd. De deal zou de geschiedenisboeken in kunnen gaan als grootste deal ooit in de cryptocurrency-industrie.

Volgens de bron van het artikel dat verscheen in The Block wordt de deal in cash en aandelen afgehandeld en eind deze week aangekondigd.

Met 37,1 miljoen maandelijkse bezoekers is Coinmarketcap.com volgens de data van SimilarWeb het grootste dataplatform voor cryptocurrencies. Binance is daarbij grootste crypto exchange met 113,8 miljoen bezoekers in de laatste zes maanden. 

Advertentie

Momenteel wordt al het verkeer dat via Coinmarketcap.com cryptocurrency wil kopen doorgestuurd naar Crypto.com. Als de deal rond is met Binance is het de bedoeling dat alle cryptocurrencies daar aangekocht worden. Dit zou de voornaamste reden zijn voor Binance om Coinmarketcap.com op te kopen.

Binance, wat in de eerste instantie een crypto-to-crypto exchange was. Beweegt steeds meer naar crypto-fiat trading toe evenals andere blockchain-sectoren.

Eerder vandaag verscheen het nieuws dat Binance de markt in Zuid-Korea gaat betreden.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.001,00 Kopen
1
1
Bitonic
Reviewed
€15.887,90 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.896,30 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€15.960,10 Kopen
4
4
SATOS
Reviewed
€16.136,10 Kopen
Laatste nieuws