Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Bitcoin exchange Binance betreedt markt in Zuid-Korea

Cryptocurrency exchange Binance is volgens een eigen blogpost van plan om de Koreaanse markt te betreden. Binance KR is gevestigd in Malta en zal binnenkort haar deuren openen voor Zuid-Koreaanse traders.

Het platform zal gelanceerd worden in de cloud van Binance. Daarbij geeft Binance aan het  platform te voorzien van de beste beveiliging en spot trading-liquiditeit.

- Advertentie -

De Koreaanse stablecoin binance KRW (BKRW) zal worden gebruikt om Koreaanse traders tegemoet te komen bij het omruilen van hun cryptocurrencies. De stablecoin is in te ruilen voor bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en binance boin (BNB). Binance is ook van plan om in een later stadium tether (USDT) en binance USD (BUSD) toe te voegen.

Changpeng Zhao, CEO van Binance, sprak zich uit over de komst van het nieuwe platform:

Het is ons een genoegen om een digitaal aandeel te kunnen bieden aan onze Koreaanse gebruikers evenals de transactiesnelheid, veiligheid en de diepgang die ons trading-platform biedt. De beslissing om gebruik te maken van BKRW trading zorgt voor een vlekkeloze connectie tussen cryptocurrencies en Zuid-Korea en komt onze lokale dienstverlening ten goede.

Vanaf 2 april, 2020 is het mogelijk om geld te storten in het account. Het handelen is pas mogelijk pas op 4 april 2020 en het opnemen van geld zal mogelijk zijn op 9 april 2020.

De stap die Binance genomen heeft om toe te treden tot de Zuid-Koreaanse markt is onderdeel van het plan de grootste crypto exchange ter wereld te worden. Voor de cryptocommunity is Zuid-Korea erg belangrijk, de overheid heeft daarom ook nieuwe wetten aangenomen om cryptocurrencies beter te kunnen reguleren.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.333,37 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.221,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.261,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.299,43 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.317,09 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...