Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin exchange FTX neemt Blockfolio over voor $150 miljoen

FTX, een cryptocurrency derivatenbeurs, heeft Blockfolio, een populaire crypto portfolio tracker voor mobiele telefoons, gekocht voor $150 miljoen. Dat kondigen de bedrijven op 25 augustus aan:

- Advertentie -

De FTX exchange lanceerde pas in 2019 en is binnen een jaar hard gegroeid. Het bedrijf richt zich voornamelijk op institutionele investeerders met het aanbieden van futurescontracten voor een groot aantal cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ethereum (ETH).

Wat zou je midden in de bear-markt eind 2018 / begin 2019 hebben gezegd als een jonge oprichter je vertelde dat hij een beurs zou bouwen om te concurreren met Binance en Coinbase? Je zou hem waarschijnlijk gek hebben genoemd, maar dat is precies wat Sam Bankman-Fried en zijn team bij FTX hebben gedaan.

Aldus het persbericht. Blockfolio is een mobiele app voor particuliere beleggers om de koersen van verschillende crypto’s te volgen. De app is beschikbaar op Android en iOS en is al meer dan 6 miljoen keer gedownload. Met de overname wil FTX zich meer gaan richten op particuliere investeerders, tevens is het doel om blockfolio verder te laten groeien.

Blockfolio zal blijven functioneren als een onafhankelijke app en er is niets veranderd aan hoe serieus we uw gegevens en privacy nemen. Het verhaal van Blockfolio eindigt op geen enkele manier met deze overname. We werken samen met een van de meest dynamische bedrijven in de wereld, omdat de inzet van crypto veel hoger zal worden en de gemeenschap van crypto-gebruikers staat op het punt veel groter te worden.

Een paar maanden geleden werd CoinMarketCap door Binance gekocht. Dat was naar verluidt voor $400 miljoen, al is het bedrag nooit bekend gemaakt. De overname ontving echter veel kritiek vanuit de gemeenschap.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.235,55 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.235,55 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...