Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Bitcoin exchange Binance neemt cryptocurrency-datawebsite CoinMarketCap officieel over

Binance, de grootste cryptocurrency exchange ter wereld kondigde vandaag aan dat het CoinMarketCap (CMC) heeft overgenomen. CoinMarketCap is de grootste cryptocurrency-datawebsite ter wereld. Het exacte bedrag waarvoor CoinMarketCap is overgenomen is niet bekend, daarbij blijft CoinMarketCap ook een zelfstandige onderneming. 

In reactie op het nieuws laat de CEO van Binance, Chanpeng Zhao, weten:

De visie van CoinMarketCap komt sterk overeen met die van Binance, zowel de culturele en ethische aspecten, als de transparantie en de gebruiksvriendelijkheid die CoinMarketCap nastreeft. Doordat we dezelfde visie delen is overname een stap in de goede richting, hierdoor zullen beide partijen kunnen groeien. En kunnen we blijven bouwen aan een verbeterde infrastructuur.

- Advertentie -

CoinMarketCap geeft aan er naar te blijven streven om de hoogste kwaliteit aan betrouwbare informatie te leveren. Daarnaast hebben ze gewerkt aan nieuwe systeem om meer data weer te kunnen geven van vertrouwde partners. In de toekomst wil CoinMarketCap nog veel meer uitbreidingen doen op het gebied van data. Daarnaast zijn ze ook van plan om future trading, opties en lending toe te voegen. 

Brandon Chez, de oprichter van CoinMarketCap zal niet langer als CEO fungeren. In zijn plaats zal Carylyne Chan, momenteel Chief Strategy Office als CEO optreden. Echter blijft Brandon Chez nog wel adviseur bij het bedrijf. 

“Ik ben optimistisch over de verdere groei van CoinMarketCap. Sinds onze start in 2013 hebben we altijd toegewijd gewerkt aan de neutrale status van ons platform. We hebben altijd al onze keuzes op basis van data gemaakt. En luisterden niet naar het oordeel van projecten of grote exchanges.” zei Carylyne Chan. Binance gaf aan deze lijn door te willen zetten en de normen en waarden van CoinMarketCap te willen behouden.

Eerder kwamen er al geruchten naar buiten dat de exchange van plan was om CMC over te nemen. Toen werd een bedrag genoemd van $400 miljoen in de vorm van geld en aandelen.

Binance is hard bezig met zijn activiteiten uit te breiden. Zo werd onlangs bekend dat het bedrijf van plan is om een eigen mining pool te lanceren.

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.240,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.266,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.295,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.304,20 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.350,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.240,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.266,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.295,30 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.303,70 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.350,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...