Kevin Schijven Kevin Schijven
22/07/2022 11:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 11:10

Bitcoin exchange KuCoin krijgt $10 miljoen ter voorbereiding op bull-markt

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin exchange KuCoin krijgt $10 miljoen ter voorbereiding op bull-markt

De grote cryptocurrency exchange KuCoin heeft een investering van maar liefst $10 miljoen ontvangen van Susquehanna International Group (SIG), één van de grootste handelsondernemingen ter wereld.

De twee bedrijven gaan daarnaast samenwerken aan de KCS en KCC ecosystemen en ze gaan nieuwe blockchain bedrijven helpen in de opstartfase. Dat kondigt KuCoin op 21 juli aan:

Man had flashdrive met $2 miljard aan crypto, “niet wat je denkt”
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

KuCoin bereidt zich voor op bull-markt

KuCoin wil de nieuwe investering gebruiken om de infrastructuur van zijn platform een upgrade te geven en om zijn assortiment aan cryptocurrencies te vergroten. Hiermee wil de grote exchange zich voorbereiden op de volgende bull-markt.

Daarnaast wordt het nieuwe kapitaal ingezet om nieuw personeel aan te nemen. KuCoin meldt dat het bedrijf nog 300 openstaande vacatures heeft.

“KuCoin heeft een paar crypto-cycli doorgemaakt en we zijn vastbesloten om te bouwen, wat er ook gebeurt. We zijn verheugd aan te kondigen dat we een andere partner hebben gevonden met dezelfde visie en waarden.

De steun van SIG zal onze leidende rol als gecentraliseerde exchange verstevigen en onze ecosysteem uitbreiding in de gedecentraliseerde Web 3.0 wereld vergemakkelijken.”

Aldus Johnny Lyu, CEO van KuCoin. KuCoin en SIG zullen ook het geld gebruiken om nieuwe blockchain startups te ondersteunen met investeringen en advies. Projecten die gebouwd worden op de KCC Chain krijgen hier natuurlijk voorrang.

Advertentie

KuCoin & Susquehanna International Group

SIG, opgericht in 1987, is een enorm wereldwijd handelsbedrijf dat investeert en handelt in een groot aantal verschillende activaklassen en financiële producten met een focus op derivaten. Het bedrijf verwerkt dagelijkse miljoenen transacties en lanceerde in 2016 een handelsafdeling voor bitcoin (BTC). Inmiddels kunnen klanten ook andere crypto zoals ethereum (ETH) bij het bedrijf kopen en verkopen.

KuCoin heeft al een enorm succesvol jaar achter de rug, blijkt uit een recent rapport. KuCoin heeft nu maar liefst 20 miljoen klanten, een verdubbeling ten opzichte van eind 2021. Ook bereikte de exchange een nieuwe mijlpaal van maar liefst $2 biljoen in handelsvolume, een groei van 180%.

Wat ook bijdroeg aan de enorme groei dit jaar is dat KuCoin onlangs $150 miljoen ophaalde in een financieringsronde. De exchange wordt nu gewaardeerd op maar liefst $10 miljard. KuCoin lanceerde dit jaar ook zijn nieuwe NFT marktplaats ‘Windvane’, en onlangs nog zijn nieuwe KuCoin Wallet.

Meld je aan nu aan op KuCoin en ontvang tot 500 USDT aan welkomstbonussen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie