Kevin Schijven Kevin Schijven
15/07/2022 13:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/07/2022 13:15

Bitcoin exchange KuCoin bereikt 20 miljoen klanten, verdubbeling in 2022

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitcoin exchange KuCoin bereikt 20 miljoen klanten, verdubbeling in 2022

KuCoin, één van de grootste cryptocurrency exchanges ter wereld, heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De sterk groeiende bitcoin (BTC) en altcoin exchange heeft nu maar liefst 20 miljoen gebruikers. Dat kondigt het bedrijf aan op 14 juli:

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Aantal gebruikers op KuCoin groeit 216%

Onlangs publiceerde KuCoin zijn halfjaarlijkse rapport waaruit bleek dat het aantal gebruikers in de eerste helft van 2022 met maar liefst 9,75 miljoen toegenomen is. Het is een verdubbeling van het aantal geregistreerde gebruikers in slechts zeven maanden. In december 2021 werd het mijlpaal van 10 miljoen gebruikers bereikt.

Deze groei van 219% in het aantal gebruikers komt voornamelijk door de uitbreiding van KuCoin in Azië. Daar is het aantal gebruikers in 2022 met maar liefst 5,6 miljoen toegenomen, een groei op jaarbasis van 659%. Ook Latijns-Amerika zag een flinke groei, namelijk van 216%. In Afrika en het Midden-Oosten kwam dit op 152% uit en in Europa op 142%.

Advertentie

KuCoin Futures Global Team Battle

Om deze mijlpaal te vieren, lanceert de exchange later deze maand de “KuCoin Futures Global Team Battle.” KuCoin is van plan om maar liefst $1 miljoen aan prijzen uit te delen in deze competitie en gebruikers kunnen tot $20.000 winnen als ze meedoen. Ook zal het evenement exclusieve bonussen, airdrops en andere beloningen bevatten.

“Terwijl het 5-jarig jubileum van KuCoin nadert, heeft het aantal geregistreerde gebruikers de 20 miljoen overschreden, wat een nieuwe mijlpaal voor ons is. KuCoin groeit met hoge snelheid door de steun en het vertrouwen van elke gebruiker, ongeacht de marktomstandigheden.

Als dank aan gebruikers gaan we meer innovatieve producten en diensten aanbieden rond NFT, GameFi en Web 3.0 om gebruikers te helpen gemakkelijker toegang te krijgen tot de crypto-wereld.”

Aldus Johnny Lyu, CEO van KuCoin. De groei in de bovenstaande landen is mogelijk het resultaat van de recente lancering van bitcoin en ethereum handelaren met de euro en de Braziliaanse real, meldt het bedrijf.

Wat ook bijdroeg aan de enorme groei dit jaar is dat KuCoin onlangs $150 miljoen ophaalde in een financieringsronde. De exchange wordt nu gewaardeerd op maar liefst $10 miljard. KuCoin lanceerde daarnaast ook dit jaar zijn nieuwe NFT marktplaats ‘Windvane’, en onlangs nog zijn nieuwe KuCoin Wallet.

Meld je aan nu aan op KuCoin en ontvang tot 500 USDT aan welkomstbonussen.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie