Timo Bult Timo Bult
02/12/2022 18:05 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/12/2022 18:05

Bitvavo in het nieuws: Gratis bitcoin of XRP als sinterklaascadeau

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Bitvavo in het nieuws: Gratis bitcoin of XRP als sinterklaascadeau

Foto: hans.slegers/Shutterstock

Het is alweer bijna sinterklaas en wat hoort daar bij? Cadeautjes natuurlijk. Crypto Insiders en Bitvavo lanceren daarom een nieuwe actie; elke nieuwe gebruiker ontvangt 10 euro cadeau! Hoe je meedoet lees je in dit artikel.

Coinbase’ Base nu het leidende netwerk op Ethereum volgens nieuwe data
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Gratis bitcoin bij Bitvavo, zo doe je mee

Bitvavo staat bekend als een van de veiligste en populairste crypto exchanges in Nederland. Je kan het logo van Bitvavo de afgelopen dagen ook wel op tv tegen zijn gekomen. De beurs is namelijk een officiële partner van de KNVB en is dus prominent aanwezig op het WK voetbal.

In samenwerking met Crypto Insiders heeft Bitvavo nu een interessante actie gelanceerd. Elke nieuwe gebruiker ontvangt namelijk 10 euro aan tegoed in zijn wallet. Hoe doe je mee? Simpel: Maak via deze pagina een account aan om jouw gratis 10 euro te claimen. Daarnaast handel je de eerste 1.000 euro helemaal gratis.

Meedoen kan tot 31 december 2022 en de 10 euro wordt binnen 48 uur automatisch toegekend. Let op; je dient wel binnen 7 dagen het verificatieproces te doorlopen om in aanmerking te komen.

Wat je vervolgens met die 10 euro doet is volledig aan jou. Zo kan je het in bitcoin (BTC) stoppen, of in een van de vele andere door Bitvavo ondersteunde crypto’s. Of je kan het natuurlijk gewoon vasthouden voor een later moment.

Advertentie

Voordelen Bitvavo exchange

Zoals gezegd is Bitvavo een van de bekendste exchanges in Nederland. Het handelsplatform staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank (DNB) en elk account is tot 100.000 euro verzekerd. Om meer te weten te komen kan je hier de Bitvavo review op Crypto Insiders lezen.

Gisteren was nog in het bitcoin nieuws te lezen dat het handelsplatform de samenwerking is aangegaan met Diamond Pigs. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten gebruikmaken van trading bots en dus automatisch crypto verhandelen.

Eerder was te lezen dat de beurs zijn reserves inzichtelijk zal gaan maken. In de nasleep van het FTX fiasco willen steeds meer exchanges transparanter worden om klanten te verzekeren dat zij hun zaakjes goed op orde hebben.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie