Coinbase biedt gratis internationale transacties aan met XRP en USDC

Coinbase biedt nu gratis internationale transacties aan!

Coinbase, een grote Amerikaanse cryptocurrency-exchange, heeft op 28 maart aangekondigd dat het nu mogelijk is voor gebruikers van de exchange om gratis internationale cryptocurrency transacties uit te voeren.

Klanten van Coinbase kunnen nu met ripple (XRP) of Coinbase’ eigen stablecoin, de USDCoin (USDC), financiële transacties uitvoeren naar een ander Coinbase account, ongeacht waar ter wereld de ontvanger zich dan ook bevindt. De transacties zouden vrijwel onmiddellijk zijn en zonder fee.

De ontvanger kan vervolgens de digitale valuta weer omzetten naar de lokale fiat valuta. Als de lokale valuta niet door Coinbase wordt ondersteund dan moet de XRP of USDC eerst verstuurd worden naar een exchange die deze wel ondersteunt. Voor transacties naar externe exchange gelden de gebruikelijke fees.

Coinbase heeft nog een aankondiging gedaan. Op 1 april heeft de exchange laten weten dat het nu Stellar Lumens (XLM) ondersteunt in Coinbase Wallet, een app voor iOS en Android.

Op 14 maart kondigde Coinbase aan dat het Stellar Lumens heeft toegevoegd op Coinbase Pro.

Coinbase liet vorige week weten dat het in totaal $100 miljoen aan XLM weggeeft aan leergierige klanten. Klanten kunnen individueel tot $50 aan XLM verdienen door video’s over de cryptocurrency te bekijken, vragen te beantwoorden en nieuwe klanten aan te dragen.

Benieuwd naar de bitcoin (BTC) koers en heb je de wekelijkse analyse van onze analist David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

SATOS

4.6/5

€7.896,20 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.870,31 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.859,08 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.879,70 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.799,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.990,94 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.848,53 Kopen
Laatste nieuws