na_XRP_voegt_coinbase_pro_nu_ook_stellar_lumens_XLM_toe_aan_platform

Na XRP voegt Coinbase Pro nu ook Stellar Lumens (XLM) toe aan platform!

Het professionele handelsplatform Coinbase Pro kondigde op 13 maart in een blogpost aan dat het Stellar Lumens (XLM) toe gaat voegen op het platform. XLM zal uiteindelijk tegen de Amerikaanse dollar, euro en bitcoin (BTC) genoteerd gaan worden op het platform.

Coinbase Pro is onderdeel van Coinbase, en is een exchange die gericht is op professionele beleggers. Het is gebruikelijk dat Coinbase een nieuwe cryptocurrency eerst op haar professionele platform noteert, en deze vervolgens ook op de Coinbase cryptocurrency exchange noteert.

Coinbase Pro voegde eind februari ook al Ripple’s cryptocurrency XRP toe aan het platform. Naast XLM en XRP zijn ook Ethereum Classic (ETC), Basic Attention Token (BAT) en de privacy crypto Zcash (ZEC) te verhandelen op Coinbase Pro.

Net als toen Coinbase XRP toevoegde, zal XLM stapsgewijs worden toegevoegd aan Coinbase Pro. Eerst zullen alleen inkomende transacties mogelijk zijn, daarna start de “post-only” fase waarin beleggers alleen limit orders kunnen plaatsen. Vervolgens start de “limit-only” fase, wat betekent dat de limit orders die in de vorige fase geplaatst konden worden, nu gematcht worden. Marktorders zijn in deze fase nog niet mogelijk.

Pas nadat al deze fases goed zijn verlopen zal de handel in XLM volledig worden opengesteld. Coinbase zal in een aparte blogpost bekend maken of en wanneer XLM aan Coinbase wordt toegevoegd zodat ook retailbeleggers kunnen gaan handelen in Stellar Lumens.

Stellar is op een aantal vlakken te vergelijken met Ripple. Beiden zijn gedecentraliseerde betalingsnetwerken waarop gebruikers, zoals banken, bedrijven maar ook personen, snel en goedkoop geld kunnen versturen. Mede door het nieuws steeg de waarde van XLM met 6,67% waarmee het nu $0,11 waard is.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€6.865,52 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.843,41 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.760,41 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.837,96 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.848,87 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.780,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.830,51 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.956,71 Kopen
Laatste nieuws