cryptocurrency_platform_bakkt_werkt_naar_lancering_toe_en_heeft_vacatures_open_staan

Cryptocurrency platform Bakkt werkt naar lancering toe en heeft vacatures open staan

0

Het crypto-platform Bakkt, opgezet door de exploitant van de New York Stock Exchange, kondigde op 22 januari aan dat het een aantal nieuwe vacatures open heeft staan. Het platform is vooral op zoek naar blockchain-ontwikkelaars.

De Intercontinental Exchange (ICE) kondigde in december 2018 aan dat het de “handel, clearing en warehousing van haar Bakkt Bitcoin futures contracten” ergens begin 2019 zal lanceren. In diezelfde maand maakte het bedrijf bekend $182 miljoen op te hebben gehaald tijdens een financieringsronde.

Volgens Mike Novogratz, oprichter van crypto-investeringsbedrijf Galaxy Digital, zal de lancering van Bakkt een kettingreactie in de crypto-markt kunnen veroorzaken. Volgens hem zouden we door de lancering de volgende grote koersbeweging gaan zien.

Nu is Bakkt dus op zoek naar ontwikkelaars voor posities in New York City, Hong Kong, San Francisco, London, Tel Aviv en Tokio. Het is in het bijzonder op zoek naar een director of blockchain engineering, director of security engineering, mobile developer, blockchain-ontwikkelaar en een software-ontwikkelaar.

De precieze datum waarop Bakkt gelanceerd zal worden is nog onbekend. Eerder werd 24 januari nog als lanceringsdatum genoemd, nu is de lancering voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws