Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
29/05/2020 16:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 29/05/2020 16:15

Ethereum (ETH) HODL'ers op Coinbase krijgen alsnog gratis OmiseGO (OMG)

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Ethereum (ETH) HODL'ers op Coinbase krijgen alsnog gratis OmiseGO (OMG)

Foto: leksiv/Shutterstock

Alle gebruikers van de cryptocurrency-exchange Coinbase die sinds juli 2017 ethereum (ETH) in hun wallets hebben staan, krijgen van de ontwikkelaars van OmiseGo (OMG) een digitale verrassing. Dit is als goedmakertje voor de airdrop die verloren is gegaan.
OmiseGo is een gedecentraliseerde applicatie (dAPP) die draait op Ethereum. In de zomer van 2017 kwamen de ontwikkelaars met een token drop. Destijds was het niet mogelijk om die token drop te ontvangen op Coinbase omdat hun platform dat niet ondersteunde. Dat betekende dat alle gebruikers die Ethereum op Coinbase hadden staan, uitgesloten werden van de token drop.
Op 21 mei werd OmiseGO toegevoegd aan het platform van Coinbase voor zowel iOS en Android gebruikers. De ontwikkelaars van OMG hebben daarom besloten de gebruikers van Coinbase die destijds Ethereum bezaten op Coinbase alsnog te voorzien van de token drop. Het nieuws dat dit zou gebeuren werd aan het licht gesteld op Twitter door Jordan Spence, directeur van de marketingafdeling van mycrypto.com. Op zei op Twitter dat Coinbase hem OMG coin gaat overmaken.


Coinbase gaf als eerst toegang aan institutionele investeerders via het platform Coinbase Pro. Dit is een aparte sectie van de exchange die uitsluitend bedoeld is voor professionals. Het lijkt erop dat dit nieuws een positieve drive heeft gegeven aan Ethereum. De prijs van de cryptomunt schoot met 25% omhoog naar aanleiding van het nieuws. Ethereum-bezitters kregen echter pas drie dagen na de aankondiging toegang tot de toegewezen OMG coins.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie