Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ethereum (ETH) HODL’ers op Coinbase krijgen alsnog gratis OmiseGO (OMG)

Alle gebruikers van de cryptocurrency-exchange Coinbase die sinds juli 2017 ethereum (ETH) in hun wallets hebben staan, krijgen van de ontwikkelaars van OmiseGo (OMG) een digitale verrassing. Dit is als goedmakertje voor de airdrop die verloren is gegaan.

OmiseGo is een gedecentraliseerde applicatie (dAPP) die draait op Ethereum. In de zomer van 2017 kwamen de ontwikkelaars met een token drop. Destijds was het niet mogelijk om die token drop te ontvangen op Coinbase omdat hun platform dat niet ondersteunde. Dat betekende dat alle gebruikers die Ethereum op Coinbase hadden staan, uitgesloten werden van de token drop.

- Advertentie -

Op 21 mei werd OmiseGO toegevoegd aan het platform van Coinbase voor zowel iOS en Android gebruikers. De ontwikkelaars van OMG hebben daarom besloten de gebruikers van Coinbase die destijds Ethereum bezaten op Coinbase alsnog te voorzien van de token drop. Het nieuws dat dit zou gebeuren werd aan het licht gesteld op Twitter door Jordan Spence, directeur van de marketingafdeling van mycrypto.com. Op zei op Twitter dat Coinbase hem OMG coin gaat overmaken.

Coinbase gaf als eerst toegang aan institutionele investeerders via het platform Coinbase Pro. Dit is een aparte sectie van de exchange die uitsluitend bedoeld is voor professionals. Het lijkt erop dat dit nieuws een positieve drive heeft gegeven aan Ethereum. De prijs van de cryptomunt schoot met 25% omhoog naar aanleiding van het nieuws. Ethereum-bezitters kregen echter pas drie dagen na de aankondiging toegang tot de toegewezen OMG coins.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.206,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.244,19 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.271,07 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.273,27 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.314,58 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...