Timo Bult Timo Bult
30/04/2022 12:10 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/11/2023 12:58

FTX exchange helpt ThriveFantasy met crypto transacties in nieuwe deal

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
FTX exchange helpt ThriveFantasy met crypto transacties in nieuwe deal

Foto: Friends Stock/Shutterstock

Cryptocurrency exchange FTX domineert zo langzamerhand de sportwereld, zeker in de Verenigde Staten. En nu zet de cryptobeurs een nieuwe stap in de sportwereld. FTX en fantasiesport- en e-sportplatform ThriveFantasy gaat namelijk de samenwerking aan met de exchange voor crypto-transacties op zijn platform.

Coinbase’ Base nu het leidende netwerk op Ethereum volgens nieuwe data
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

FTX helpt crypto verder de mainstream in

ThriveFantasy is een gokplatform zoals we ze in Nederland ook kennen waarop gebruikers geld kunnen inzetten op sportwedstrijden. Het Amerikaanse platform draait echter vooral om specifieke spelersstatistieken. Denk dan aan assists en gescoorde punten. ThriveFantasy-spelers kunnen door correct te gokken welke spelers beter zullen presteren op dit specifieke vlak geld verdienen.

ThriveFantasy is naar verluidt het leidende platform op dit gebied en FTX zet dus een interessante stap door met het platform samen te werken. Dankzij de samenwerking met FTX zal ThriveFantasy ook cryptocurrencies gaan ondersteunen, waarschijnlijk alle cryptocurrencies die op FTX genoteerd. Dat zijn bijvoorbeeld shiba inu (SHIB) en natuurlijk bitcoin (BTC).

Ook e-sports komen aan bod met FTX deal

Het platform laat spelers ook spelen met de statistieken van e-sporters. Hoeveel kills gaat de bekende Counter Strike-speler Coldzera maken in vergelijking met de Oekraïner S1mple? Kortom, ThriveFantasy biedt spelers op veel fronten een manier om in te zetten op hun favoriete sporters en professionele gamers.

Zoals gezegd is FTX al veelvuldig aanwezig in de sportwereld. Zo veroverde het dit jaar een reclameplek tijdens de beroemde Super Bowl. Maar ook in de e-sportwereld is het actief. In 2021 sloot het een deal met Rio Gaming, de ontwikkelaar van het wereldberoemde spel League of Legends. Het logo van de exchange zal hierdoor de komende 7 jaar te zien zijn tijdens de veelbekeken livestreams van “The League Championship Series.

FTX zet hiermee zijn koers richting de top van populairste en grootste crypto exchanges ter wereld met volle vaart voort. Meer weten over FTX? Vind dan hier de exchange pagina op Crypto Insiders!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie