Roy van Krieken Roy van Krieken
15/02/2023 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/02/2023 18:30

Goedkoopste Nederlandse crypto exchange Finst groeit hard en start campagne

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…

Wellicht dat sommigen al hebben gemerkt dat er een nieuwe naam in de Nederlandse crypto wereld is opgedoken. Crypto exchange Finst dook vorige maand op en is van plan de Nederlandse en Europese markt te veroveren. Om dit te bewerkstelligen heeft Finst een aantal unieke voordelen en is de exchange begonnen met een serieuze campagne, waarin wordt geadverteerd met €5.000 euro gratis handelen.

PayPal rolt internationale betalingen met crypto uit
  • icon-walletsexchanges
    Wallets en Exchanges

Finst bitcoin exchange

De Finst exchange werd zo recent als januari 2023 gelanceerd voor het grote publiek. Het is dus misschien wel de jongste crypto exchange van Nederland op dit moment. Het is echter niet alleen de jongste, maar zeer waarschijnlijk ook de allergoedkoopste. 

Dat is uiteraard aantrekkelijk voor menig crypto investeerder en handelaar en daarom is Finst in de eerste maand ook al enorm hard gegroeid. Vele duizenden gebruikers hebben van Finst hun thuisbasis gemaakt en het platform kent al een dagelijks handelsvolume van enkele miljoenen euro’s; niet slecht voor een handelsplatform dat krap een maand op de markt is!

Lezers die in Amsterdam of Rotterdam woonachtig zijn zullen de komende tijd hoogstwaarschijnlijk de naam Finst regelmatig voorbij zien komen. Als onderdeel van een nieuwe campagne om naamsbekendheid te verkrijgen is Finst namelijk te zien op zeker 600 abri’s aldaar.

Lage handelskosten bij Finst

De splinternieuwe bitcoin (BTC) exchange werd dit jaar gelanceerd door een ervaren team dat voorheen het razendpopulaire aandelenplatform DEGIRO naar succes leidde. Het team van Finst weet dus wel hoe ze een exchange moeten bouwen! 

De handelskosten zijn op Finst extreem laag. Zo laag zelfs dat geen enkele andere exchange in Nederland kan tippen aan het tarief dat gebruikers bij Finst kunnen krijgen. Finst hanteert voor elke transactie een vast tarief van slechts 0,15% aan transactiekosten. 

Dat percentage is gemiddeld 8x lager dan wat andere crypto handelsplatformen in Nederland kunnen bieden aan hun klanten. En dat is nog niet alles. Finst heeft namelijk ook nog tijdelijk een actie waarbij nieuwe gebruikers die zich in februari registreren twee weken lang tot wel €5.000 helemaal gratis kunnen verhandelen!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie