litecoin_foundation_presenteert_nieuwe_verbindingsloze_hardware_wallet

Litecoin Foundation presenteert nieuwe verbindingloze hardware wallet

De Litecoin Foundation heeft een nieuwe hardware wallet gepresenteerd. De wallet zou geen connectie met het internet nodig hebben en zou middels QR-codes veilig transacties kunnen verifiëren. Als gevolg van het recente positieve nieuws is de litecoin koers flink aan het stijgen. De Litecoin Foundation kondigde het nieuws aan middels een tweet.

Op de officiële website van de Litecoin Foundation valt verder het volgende te lezen over de cryptocurrency wallet:

De ELLIPAL hardware wallet is volledig verbindingsloos en geïsoleerd van alle netwerken. Met slechts een paar scans kunnen uw transacties veilig worden geverifieerd en naar de blockchain worden verzonden zonder dat hackers de kans krijgen om te infiltreren.

De wallet ondersteunt niet alleen litecoin (LTC). Ook ERC-20, TRC-20 en TRC-10 tokens kunnen op de wallet bewaard worden. Daarnaast worden nog eens 22 andere cryptocurrencies en Binance DEX ondersteund door de wallet.

Eerder kondigden de Litecoin Foundation en Travala.com nog aan dat ze de samenwerking aan gaan. De twee hopen het gebruik van cryptocurrency in het dagelijks leven te stimuleren. Middels de samenwerking hoopt Travala.com meer klanten over te kunnen halen om met litecoin voor hun vakantie te betalen door grote kortingen aan te bieden. Mogelijk door de aangekondigde samenwerking is het handelsvolume van LTC flink gestegen.

Dankzij het positieve nieuws met betrekking tot litecoin is de koers van de altcoin flink aan het stijgen. Op het moment van schrijven staat LTC bijna 16% in de plus op CoinMarketCap. Daarmee is het de grootste stijger in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David afgelopen maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€6.488,31 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.470,47 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.462,78 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.471,60 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.407,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.452,99 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.517,09 Kopen
Laatste nieuws