Timo Bult Timo Bult
11/05/2019 15:35 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/05/2019 15:35

Litecoin Foundation presenteert nieuwe verbindingloze hardware wallet

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
litecoin_foundation_presenteert_nieuwe_verbindingsloze_hardware_wallet

Foto: Paul Biryukov/Shutterstock

De Litecoin Foundation heeft een nieuwe hardware wallet gepresenteerd. De wallet zou geen connectie met het internet nodig hebben en zou middels QR-codes veilig transacties kunnen verifiëren. Als gevolg van het recente positieve nieuws is de litecoin koers flink aan het stijgen. De Litecoin Foundation kondigde het nieuws aan middels een tweet.


Op de officiële website van de Litecoin Foundation valt verder het volgende te lezen over de cryptocurrency wallet:

De ELLIPAL hardware wallet is volledig verbindingsloos en geïsoleerd van alle netwerken. Met slechts een paar scans kunnen uw transacties veilig worden geverifieerd en naar de blockchain worden verzonden zonder dat hackers de kans krijgen om te infiltreren.

De wallet ondersteunt niet alleen litecoin (LTC). Ook ERC-20, TRC-20 en TRC-10 tokens kunnen op de wallet bewaard worden. Daarnaast worden nog eens 22 andere cryptocurrencies en Binance DEX ondersteund door de wallet.
Eerder kondigden de Litecoin Foundation en Travala.com nog aan dat ze de samenwerking aan gaan. De twee hopen het gebruik van cryptocurrency in het dagelijks leven te stimuleren. Middels de samenwerking hoopt Travala.com meer klanten over te kunnen halen om met litecoin voor hun vakantie te betalen door grote kortingen aan te bieden. Mogelijk door de aangekondigde samenwerking is het handelsvolume van LTC flink gestegen.
Dankzij het positieve nieuws met betrekking tot litecoin is de koers van de altcoin flink aan het stijgen. Op het moment van schrijven staat LTC bijna 16% in de plus op CoinMarketCap. Daarmee is het de grootste stijger in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David afgelopen maandag gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie