Timo Bult Timo Bult
06/08/2021 09:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 06/08/2021 09:55

Na dogecoin (DOGE) nu ook Binance coin (BNB) kopen mogelijk bij Bitvavo

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
Na dogecoin (DOGE) nu ook Binance coin (BNB) kopen mogelijk bij Bitvavo

Het was deze week elke dag feest bij de Nederlandse exchange Bitvavo! Vijf dagen op rij noteerde het handelsplatform namelijk een nieuwe altcoin. Vandaag is het de laatste dag van dit feest met weer een nieuwe listing; Binance coin (BNB)!

Laten we eerst nog maar even op een rijtje zetten wat er allemaal is gebeurd deze week. Op maandag beet polkadot (DOT) het spits af waarna solana (SOL) op dinsdag werd toegevoegd. Op woensdag was het de beurt aan het sterk presterende polygon (MATIC). Donderdag was het de dag van de hond en werd het immens populaire dogecoin (DOGE) genoteerd. En vandaag is het de native cryptocurrency van de gele reus, Binance coin (BNB), dat vanaf 14:00 vanmiddag verhandelbaar zal zijn.

Via deze link maak je gemakkelijk een nieuw account aan en krijg je ook nog eens de eerste €1.000 aan handelskosten helemaal gratis.

BNB is een populaire cryptocurrency en dat komt omdat Binance een enorme speler is binnen de crypto-wereld. Sommigen noemen het bedrijf “de Google van crypto” en als je ziet wat ze allemaal al hebben neergezet dan is die vergelijking niet misplaatst. Zo is er natuurlijk het enorme handelsplatform, de Launchpad voor nieuwe projecten, de Binance Smart Chain (BSC) die de concurrentie aan moet gaan met Ethereum (ETH) en nog veel meer.

En in al deze diensten en projecten speelt BNB een rol. Op de Binance Launchpad worden bijvoorbeeld initial exchange offerings (IEO) gehouden. Niet iedereen mag meedoen aan deze verkopen, enkel investeerders die een loterij winnen. En hoeveel loten je krijgt, hangt af van hoeveel BNB je bezit.

BNB heeft dus veel utility en dat creëert vraag. Die vraag, samen met de coin burns van soms honderden miljoenen dollars, heeft eraan bijgedragen dat BNB dit jaar met bijna 800% in de plus staat. Binance coin bevindt zich hiermee in de absolute top van grootste cryptocurrencies op de markt.

En vanaf vandaag zal BNB ook te koop zijn via Bitvavo! Heb je nog geen account? Geen probleem! Via deze link maak je gemakkelijk een nieuw account aan en krijg je ook nog eens de eerste €1.000 aan handelskosten helemaal gratis.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie