Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Nederlandse exchange Blockport overgenomen door BUX

Goed nieuws voor de Nederlandse cryptocurrency-exchange Blockport! Het platform is namelijk overgenomen door BUX, een bedrijf dat als doel heeft om investeren makkelijk te maken voor Europeanen. Het nieuws werd vandaag bekendgemaakt door BUX in een officiële aankondiging.

Eerder kon als op Crypto Insiders gelezen worden dat Blockport een doorstart zou gaan maken met een nieuwe partner. Het platform raakte in mei 2019 in de problemen nadat de Security Token Offering (STO) minder opbracht dan verwacht. Daardoor was de toekomst van Blockport lang onzeker.

- Advertentie -

Nu is dan eindelijk bekend wie die nieuwe partner is, waar Blockport afgelopen december in een tweet al naar hintte; BUX! Het bedrijf zal Blockport, zijn kern ontwikkellaarsteam en de oprichters onderbrengen onder een nieuwe naam; BUX Crypto.

In het persbericht van BUX stelt de CEO en oprichter van het bedrijf, Nick Bortot, dat de interesse in crypto is toegenomen:

Sinds de opkomst van cryptocurrency, zien we dat onze gebruikers hier een bovenmatige interesse in hebben. Verder geloven we dat cryptocurrency een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van het financiële systeem. We krijgen nu de unieke kans om een innovatieve broker en een toegewijd team van crypto experts over te nemen. Hiermee zetten we een belangrijke stap in onze missie om jonge Europeanen te helpen méér te doen met hun geld.

Bortot voegt daaraan toe:

Door het toevoegen van cryptocurrency naast aandelen, CFD’s en binnenkort ETF’s, groeien we verder uit naar dé one-stop-shop voor alle investeringsbehoeften van Europese millennials.

BUX Crypto is na BUX Zero en BUX X het derde platform van BUX, dat zijn hoofdkantoor in Amsterdam heeft staan. Op het crypto-platform zullen cryptocurrencies als bitcoin (BTC), ethereum (ETH) en XRP (XRP) verhandeld kunnen worden. Daarnaast zal ook de native token van Blockport, BPS, omgedoopt worden tot het BUX Token.

Volgens het persbericht wordt het nieuwe platform op dit moment getest in samenwerking met een aantal klanten. BUX Crypto zal nog in het eerste kwartaal van 2020 gelanceerd worden.

De koers van bitcoin dipte op 2 januari even kort onder de $7.000, maar de bears verloren de strijd in deze zone. Toch was de dip positief in meerdere opzichten. Waarom? Lees het in de nieuwe wekelijkse analyse van Crypto Insider David!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.439,06 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.330,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.369,98 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.393,78 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.395,13 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...