Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
13/12/2019 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 13/12/2019 15:45

Nederlandse Blockport exchange maakt doorstart met partner

Nieuws
Nederlandse Blockport exchange maakt doorstart met partner

De Nederlandse cryptocurrency exchange Blockport heeft gistermiddag bekendgemaakt een doorstart te gaan maken. Dit liet het bedrijf weten middels een blogartikel. De exchange, met haar kantoor in Amsterdam, kondigde half mei van dit jaar nog aan de handdoek in de ring te gooien.
Blockport geeft aan er nog niet helemaal te zijn, maar geeft wel aan een partner te hebben gevonden waarmee het beoogde platform kan worden gelanceerd en dat de vooruitzichten veelbelovend zijn. Het bericht doet niet uit de doeken wie de nieuwe partner van Blockport is, maar er worden wel wat details omtrent de samenwerking prijsgegeven.


De nieuwe partner is volgens Blockport een grote speler met miljoenen gebruikers en doet op dit moment niets met cryptocurrency. De exchange zal de huidige productlijn van de nieuwe partner uitbreiden met zijn investeringsplatform voor cryptocurrencies.
Blockport zal in een later stadium bekendmaken met wie ze in zee zijn gegaan en wat dit betekent voor de community.
Blockport maakte halverwege mei van dit jaar bekend na twee jaar haar platform offline te halen na een tegenvallende Security Token Offering (STO) waarin onvoldoende fondsen werden geworven om de BPS-token uit te geven. Als gevolg kelderde de koers van de BPS-token enorm. Alle investeerders kregen hun inleg terug en Blockport gaf toen al aan te gaan kijken naar een mogelijk doorstart in de toekomst.
Onze technisch analist David van Ineveld heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse online staan. Zijn advies: Hold your fire! Lees in zijn nieuwste analyse waarom!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie