Nederlandse Blockport exchange maakt doorstart met partner

Breaking! Blockport gooit handdoek in de ring na tegenvallende STO, koers crasht zwaar

Blockport haalt na twee jaar haar platform offline. Na een eerste ronde Security Token Offering (STO), waarin te weinig geld werd geworven om haar BPS-tokens uit te geven. De soft cap die Blockport voor ogen had was €1 miljoen. Alle investeerders krijgen hun investering in euro terug en de BPS-tokens zullen niet worden uitgegeven. Elke investeerder zal volgende week een e-mail ontvangen met verdere tekst en uitleg.

In een blog post geeft Blockport aan dat interne en externe factoren een rol hebben gespeeld en dat de markt heeft gesproken.

Blockport houdt de opties voor de toekomst open, maar geeft wel aan niet op deze manier voort te kunnen. Het bedrijf zal ontwikkelingen en dagelijkse operaties indammen gezien er geen geld voor is. Het core team van Blockport zal offline aan het platform gaan werken om mogelijk in de toekomst een doorstart te maken. Blockport is daarvoor al in gesprek met partijen die mogelijk willen samenwerken.

Advertentie

Op moment van schrijven is de BPT-token van Blockport gekelderd. Deze staat namelijk meer dan 80% in de min.

Heb je gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te bekijken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Advertentie
Ad
Ad
Bitvavo
Reviewed
€6.391,00 Kopen
1
1
Coinmerce
Reviewed
€6.407,10 Kopen
2
2
Anycoin Direct
Reviewed
€6.439,64 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€6.453,27 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€6.457,48 Kopen
5
5
SATOS
Reviewed
€6.457,64 Kopen
Laatste nieuws