Roy van Krieken Roy van Krieken
26/05/2024 20:04 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 26/05/2024 17:02

Nieuwe cryptobeurs in Nederland zet stappen, verwachtingen liggen hoog

icon-walletsexchanges
Wallets en Exc…
apex-pro-beurs-nederland-crypto-exchange-dex

Foto: Shutterstock/oatawa

De decentrale crypto exchange ApeX Pro betrad in 2022 de crypto-wereld en is in korte tijd uitgegroeid tot de thuisbasis van veel crypto-fanaten. Ondanks het succes blijft het platform hard aan de weg timmeren om het landschap voor decentrale exchanges (DEX’s) te transformeren. Nu komt de beurs met een nieuw en innovatief product genaamd ApeX Omni om de bekende uitdagingen van decentrale cryptobeurzen aan te pakken en de strijd aan te gaan met bekende centrale handelsplatformen. Nederlanders reageren enthousiast.

ApeX Omni: revolutionair crypto DeFi platform

ApeX Pro kondigde eerder deze maand de komst van ApeX Omni aan. Het geavanceerde platform, dat binnenkort gelanceerd zal worden, biedt een revolutionaire oplossing die streeft naar een verbeterde efficiëntie en gebruikerservaring in de decentralized finance (DeFi) sector.

ApeX Omni is zoals Apex Protocol het zelf omschrijft een ‘’modulair, intentiegericht, multichain liquiditeitshandelsplatform’’. Dit is een hele mond vol, maar kan gemakkelijk ontleed worden.

Allereerst is het platform dus gericht op een modulaire architectuur die snel kan aanpassen aan veranderende marktbehoeften en nieuwe handelsproducten kan introduceren.

De kern van ApeX Omni is de intentiegerichte benadering, wat simpelweg betekent dat de doelen en wensen van gebruikers voorop staan. Deze benadering stelt gebruikers centraal, vergelijkbaar met de service van gecentraliseerde beurzen, zonder dat dit ten koste gaat van de snelheid, veiligheid, efficiëntie en het gemak die inherent zijn aan CEX’en,

Het laatste en wellicht tevens het moeilijkste gedeelte van de omschrijving betekent simpelweg dat het platform liquiditeit combineert van diverse blockchains in een enkel systeem, waardoor gebruikers toegang krijgen tot een breed scala aan activa en handelsparen van verschillende native chains.

ApeX Omni heeft een uitgebreid productaanbod bestaande uit zowel spot- als derivatenhandel. Ook introduceert het nieuwe platform de functie voor pre-market trading waarmee deelnemers activa kunnen verhandelen voordat deze officieel gelanceerd of genoteerd zijn. Daarnaast bieden de gedecentraliseerde liquiditeitspools verbeterde mogelijkheid om een passief inkomen te verdienen en grotere verdienmogelijkheden voor houders van de governance token van ApeX, $APEX. Tot slot kunnen gebruikers de strategieën van tophandelaren volgen en beloningen verdienen via het innovatieve ApeX Social framework.

Toonaangevende kracht in de toekomst van DeFi

ApeX Pro stond al bekend binnen de DeFi wereld als een platform dat de voordelen van een gecentralizeerde exchange (CEX) combineert met de kwaliteiten van een DEX. Met de komst van het revolutionaire Omni platform onderscheidt ApeX Pro zichzelf nog meer binnen het decentrale crypto-landschap.

Door de mogelijkheden van DEXs volledig te benutten met betere liquiditeit, een uitgebreider aanbod aan handelstools en producten, meer mogelijkheden voor passief inkomen, en verbeterde sociale functies, is ApeX Omni klaar om een leidende rol te spelen in de toekomst van DeFi.

Neem net als vele duizenden andere crypto handelaren gratis een kijkje op het decentrale ApeX Pro crypto handelsplatform. Geniet van lage kosten, geen KYC en het handelen met hoge leverage.

Ga naar ApeX Pro

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Cryptomiljonair werd rijk na risicovolle zet, ‘bedankt Elon Musk’
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Populaire cryptobeurs verwijdert tether en 5 andere bekende crypto
Advertentie

Trending Wallets en Exchanges nieuws

Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Cryptobeurs in de problemen, verkoop is mogelijk
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Cryptobeurs gehackt, miljoenen aan ethereum gestolen
Cryptobeurs gehackt, miljoenen aan ethereum gestolen
Advertentie