Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Turkse Akbank is eerste bank die directe transacties naar Binance gaat doen

Een van de grootste banken in Turkije, Akbank, is de eerste bank ooit die direct zal worden geïntegreerd met cryptocurrency exchange Binance. Dit maakte de exchange bekend via een blogpost op haar website.

In de blogpost noemt Binance Akbank “een van de meest progressieve banken in Turkije” and geeft de exchange aan dat gebruikers vanaf vandaag direct Turkse lira (TRY) kunnen storten en opnemen via de website van Binance en de iOS app.

- Advertentie -

De CEO en mede-oprichter van Binance, Changpeng Zhao, zei het volgende over de samenwerking:

Als onderdeel van onze missie om continu te werken aan het vergroten van wereldwijde financiële vrijheid, met name in een land waarin de adoptie van digitale activa groot is, breiden we de opties uit die de drempel moeten verlagen om mee te dingen. Terwijl zowel de industrie als onze producten en diensten groeien, wordt de beschikbaarheid en de werkwijze van investeren, uitwisselen en verhandelen van crypto steeds naadlozer.

Binance timmert hard aan de weg en heeft inmiddels een fiat-koppeling gerealiseerd in onder andere Australië, Groot-Brittannië en Nigeria.

Dat Binance goede zaken doet mag geen geheim meer zijn. Gisteren was nog op Crypto Insiders te lezen dat de CEO Zhao inmiddels de rijkste man is in de cryptocurrency- en blockchain-technologie-sector. Met een geschat vermogen van $2,6 miljard wist hij mede-oprichter van Bitmain, Micree Zhan Ketuan, van de eerste plek te stoten.

Onze analist Michiel bespeurt wat bullish signalen op de lagere tijdframes, maar volume is daarbij erg belangrijk! Bekijk zijn wekelijkse koersupdate op video die vanochtend verscheen!

David heeft gisteren zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.324,02 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.324,02 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...