Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
02/03/2020 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/03/2020 15:45

Turkse Akbank is eerste bank die directe transacties naar Binance gaat doen

Nieuws
turkse_akbank_is_eerste_bank_die_directe_transacties_naar_cryptocurrency_exchange_binance_gaat_doen

Een van de grootste banken in Turkije, Akbank, is de eerste bank ooit die direct zal worden geïntegreerd met cryptocurrency exchange Binance. Dit maakte de exchange bekend via een blogpost op haar website.
In de blogpost noemt Binance Akbank “een van de meest progressieve banken in Turkije” and geeft de exchange aan dat gebruikers vanaf vandaag direct Turkse lira (TRY) kunnen storten en opnemen via de website van Binance en de iOS app.
De CEO en mede-oprichter van Binance, Changpeng Zhao, zei het volgende over de samenwerking:

Als onderdeel van onze missie om continu te werken aan het vergroten van wereldwijde financiële vrijheid, met name in een land waarin de adoptie van digitale activa groot is, breiden we de opties uit die de drempel moeten verlagen om mee te dingen. Terwijl zowel de industrie als onze producten en diensten groeien, wordt de beschikbaarheid en de werkwijze van investeren, uitwisselen en verhandelen van crypto steeds naadlozer.

Binance timmert hard aan de weg en heeft inmiddels een fiat-koppeling gerealiseerd in onder andere Australië, Groot-Brittannië en Nigeria.
Dat Binance goede zaken doet mag geen geheim meer zijn. Gisteren was nog op Crypto Insiders te lezen dat de CEO Zhao inmiddels de rijkste man is in de cryptocurrency- en blockchain-technologie-sector. Met een geschat vermogen van $2,6 miljard wist hij mede-oprichter van Bitmain, Micree Zhan Ketuan, van de eerste plek te stoten.
Onze analist Michiel bespeurt wat bullish signalen op de lagere tijdframes, maar volume is daarbij erg belangrijk! Bekijk zijn wekelijkse koersupdate op video die vanochtend verscheen!
David heeft gisteren zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie