Zus Mark Zuckerberg sluit zich aan bij adviesorgaan Huobi

Randi Zuckerberg (zusje van) is toegetreden tot het Huobi Chain Expert Advisory Committee, het adviesorgaan van de in Singapore gevestigde cryptocurrencyexchange. Het comité is verantwoordelijk voor het verstrekken van relevant advies en ideeën over de toekomstige ontwikkeling van het cryptocurrency-handelsplatform.

Zuckerberg is schrijfster van meerdere goed verkochte boeken, en tevens CEO van Zuckerberg Media, een in New York gevestigd bedrijf dat ze vijf jaar geleden oprichtte. Ook als was ze daarvoor wel werkzaam als woordvoerster en marketingdirecteur bij Facebook, is Randi Zuckerberg op geen manier verbonden aan het bedrijf van haar broer Mark. Er is dus geen sprake van enige vorm van belangenverstrengeling, wat vermoed zou kunnen worden nadat Facebook sinds kort interesse lijkt te tonen in crypto.

Samen met zeven andere deskundigen zal Zuckerberg deel uitmaken van het comité, dat tevens hulp moet bieden bij de verkiezingen van het Huobi Chain Leader Championship, dat iets meer dan twee maanden geleden gelanceerd werd als een manier om de deelname van de gemeenschap in de ontwikkeling van de geplande openbare blockchain van Huobi te vergroten. In de officiële verklaring van Huobi staat het volgende:

Het Huobi Chain Expert Advisory Committee zal zich bezighouden met het bieden van uitgebreid professioneel advies en inzichten over de onderliggende technologie, industriële toepassing, het opstellen van een bedrijfsmodel en andere dimensies van de blockchain. Tevens zullen ze advies en ondersteuning bieden tijdens de verkiezingen van het Huobi Chain Leader Championship. Met de hulp van professionele kennis en inzichten van deskundigen, evenals de jarenlange ervaring van Huobi Group in de sector, zullen we vooruit gaan en samen een nieuw tijdperk van zelffinanciering bouwen op wereldwijde schaal, zodat de blockchain-industrie beter zal worden en de kansen die de tijd zal bieden waar zal maken.

Advertentie

Andere leden van het comité zijn volgens de verklaring onder meer Jeffrey Wernick, investeerder in Airbnb, Uber en Bitcoin (BTC) en Jihan Wu, mede-CEO en -oprichter van Bitmain, de grootste fabrikant van mining-apparatuur, die onlangs nog op de derde plek te vinden was in de door Forture opgestelde “The Ledger 40 under 40”-lijst; een lijst van jongeren die voorop lopen op het gebied van FinTech.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€5.711,88 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€5.623,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€5.647,83 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€5.670,14 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€5.671,42 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€5.693,28 Kopen
Laatste nieuws