Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Zuid-Koreaanse telecom-reus investeert $10 miljoen in blockchain-bedrijf ConsenSys

De grootste telecomprovider uit Zuid-Korea, SK Group, gaat $10 miljoen in blockchain-bedrijf ConsenSys investeren. Dit blijkt uit een nieuwsbericht van het lokale nieuwsplatform Chosun dat op 2 juli werd gepubliceerd.

ConsenSys ontwikkelt blockchain-oplossingen voor bedrijven van alle soorten en maten. Het doet dit met behulp van de Ethereum-blockchain en voor “lokale gemeenschappen tot wereldwijde enterprises”, aldus de website van ConsenSys.

- Advertentie -

De voorzitter van de SK Group, Chey Tae-Won, heeft al vaker interesse geuit in blockchain maar ook de token-economie. Op een technologie evenement zei Chey dat “zakelijke benaderingen moeten worden gedigitaliseerd.”

Een van de dochterondernemingen van SK, SK Telecom, onderzoekt blockchain al langer. Zo is het recentelijk de samenwerking aangegaan met Deutsche Telekom. Samen zullen zij een mobiele identificatie oplossing ontwikkelen, gebaseerd op blockchain.

Zuid-Korea begint steeds meer een hotspot te worden voor blockchain-bedrijven. Ook grote bedrijven als Samsung tonen interesse in de technologie. De overheid van het land zou naar verluidt werken aan speciale regelgeving voor blockchain en cryptocurrency, blijkt uit uitspraken van Song Hee-kyong, co-president van de ‘4th Industry Forum of the National Assembly’. Wel blijven Initial Coin Offerings (ICO’s) verboden nadat er veel fraude mee werd gepleegd. Dit verbod is al sinds 2017 van kracht.

Heb je zondag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Lees deze dan alsnog door hier te klikken!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.455,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.429,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.478,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.490,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.517,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.455,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.429,50 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.478,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.490,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.517,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...