Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Blockchain streamingplatform DLive stapt over naar BitTorrent en TRON (TRX)

DLive, een streamingplatform gebaseerd op blockchain-technologie, stapt over naar het ecosysteem van BitTorrent, het populaire peer-to-peer (P2P) bestanduitwisseling-platform. Dat kondigt het bedrijf aan middels een persbericht gepubliceerd op 30 december.

- Advertentie -

DLive, dat momenteel op de Lino blockchain zit en voorheen op Steem zat, zal overgezet worden op de blockchain van TRON (TRX). Eigenaren van LINO tokens zullen worden gecompenseerd, zegt DLive.

DLive wordt ook samengevoegd met BLive, het veel kleinere streamingplatform van TRON zelf. DLive meldt dat het gebruik zal maken van het BitTorrent File-Sharing System (BTFS). TRON nam vorig jaar nog BitTorrent over.

DLive haalde in april dit jaar de populaire YouTuber PewDiePie binnen om exclusief voor het platform te streamen. Charles Wayn, CEO van DLive, meldt dat hij blij is met de overstap:

We zijn dolblij dat we de kans krijgen deel uit te maken van het BitTorrent-ecosysteem. Ik heb ze zien pionieren in de digitale peer-to-peer-ruimte. Het doel van DLive om makers en gemeenschappen te belonen is een stap dichterbij met de uitbreiding van deze nieuwe onderneming.

Justin Sun, CEO van TRON en BitTorrent, meldt het volgende:

DLive is een van de beste voorbeelden uit de praktijk wat mogelijk is wanneer je blockchain en digitale media combineert. DLive is een geweldige oplossing voor live mediaproducenten. Bedenk eens hoe waardevol live streaming content al is voor gecentraliseerde sociale mediaplatforms die profiteren van het harde werk van hun gebruikers.

Sun meldde onlangs dat het aantal gedecentraliseerde apps (dApps) en gebruikers op TRON nieuwe records heeft bereikt. Kort daarvoor zei hij dat hij $1 miljoen gaat doneren aan de inspanningen van klimaatactiviste Greta Thunberg.

De laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koers analyse van Crypto Insider David van dit jaar staat online! Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.302,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.312,84 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.355,64 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.375,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.417,08 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...