Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Chainlink (LINK) bereikt nieuwe all-time high en staat 340% in de plus in 2020, dit zijn 3 redenen waarom

De koers van Chainlink (LINK) schoot vandaag met maar liefst 25% omhoog in waarde. Afgelopen nacht bereikte de prijs een nieuwe all-time high (ATH) van $8,22, vervolgens corrigeerde de prijs iets omlaag.

Op het moment van schrijven staat de koers van LINK op $7,80 met een marktkapitalisatie van $2,7 miljard. Het is nu de 10e grootste cryptocurrency op de markt en staat 340% in de plus sinds het begin van 2020. De volgende drie factoren hebben waarschijnlijk geleid tot deze recente koersvorming.

Nieuwe partnerschappen

- Advertentie -

Het Chainlink-project heeft onlangs een aantal grote samenwerkingsverbanden aangekondigd. Eind vorige maand kondigde Chainlink een partnerschap aan met de FLETA-blockchain. Hiermee kunnen medische professionals gemakkelijker medische gegevens opslaan en delen.

Op 8 juli kondigde Chainlink aan dat het gaat samenwerken met Nexo, een groot crypto-leenplatform, middels een persbericht. Nexo gaat Chainlink integreren in zijn handel- en leendiensten. Antoni Trenchev, medeoprichter en beherend partner van Nexo, zegt:

De missie van Nexo is om de kloof tussen digitale en traditionele financiering te overbruggen en onze groeiende samenwerking met Chainlink brengt ons een stap dichter bij het bereiken hiervan. We zitten op dezelfde golflengte, zowel wat betreft de manier waarop onze diensten momenteel op elkaar zijn afgestemd, als wat betreft onze gedeelde visie voor een digitale, gedecentraliseerde toekomst van financiën.

Altcoin seizoen en groeiende DeFi markt

De afgelopen tijd presteren steeds meer altcoins beter dan bitcoin (BTC). Er wordt in de markt dan ook gesproken van een zogenaamde ‘altcoin seizoen,’ of ‘altseizoen.’ De koersen van altcoins wordt aangetrokken door een exploderende decentralised finance (DeFi) markt. Gisteren was nog op Crypto Insiders te lezen dat er inmiddels $2,29 miljard in de DeFi-markt zit. Chainlink’s oracles worden steeds populairder in gebruik bij DeFi. Vance Spencer, medeoprichter van Framework Ventures, zegt:

We schrijven deze prijsstijging toe aan Chainlink’s schaalgebruik in de DeFi-ruimte. De marktkapitalisatie voor DeFi-projecten is vervijfvoudigd in het afgelopen half jaar, en het grootste deel van het ecosysteem vertrouwt nu Chainlink (of is van plan erop te vertrouwen) voor het koppelen van smart DeFi-contracts aan off-chain datafeeds zoals grondstoffen en crypto prijsgegevens.

FOMO

De koers van LINK is sinds de crypto-markt in april herstelde gestaag aan het toenemen, maar dit begon enorm te versnellen op 6 juli. Toen begon LINK aan een stijging die de koers van $4,85 naar het huidige $7,80 bracht, een toename van maar liefst 60% in minder dan een week. Dit leidt tot het beruchte FOMO (fear of missing out) effect waar investeerders niet de boot willen missen.

Trenchev van Nexo zei vorige week nog dat hij denkt dat bitcoin (BTC) naar $50.000 zal schieten binnen enkele maanden vanwege een momentumverschuiving.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.150,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.188,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.210,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.235,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.351,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.150,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.188,50 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.210,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.235,80 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.351,30 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...