Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) binnen enkele maanden naar $50.000 door momentumverschuiving, zegt medeoprichter Nexo

Volgens Antoni Trenchev, medeoprichter van Nexo, gaat bitcoin (BTC) binnen enkele maanden een nieuw all-time high (ATH) van $50.000 bereiken. Dat zegt de managing partner in een interview tijdens de virtuele Block Down conferentie

Trenchev meldt dat Nexo, een cryptocurrency-leenplatform, elke maand een enorme groei ziet van zowel institutionele investeerders als particuliere beleggers. Volgens Trenchev zal deze toename van voornamelijk de institutionele investeerders binnenkort een nieuwe bull-run veroorzaken.

We hebben klanten uit alle hoeken van de wereld, uit elke leeftijdsgroep. We hebben van jongvolwassenen helemaal tot boomers die om de een of andere reden ervoor hebben gekozen om hun activa in digitale vorm over te zetten en zaken met ons te doen.

Op dit moment zien we een grote toestroom in zowel de particuliere als de institutionele kant. Crypto kreeg onlangs een enorme boost van Paul Tudor Jones. Als je de man hebt die het woord hedge in hedgefondsen plaatste, bitcoin aanbeveelt en als ze zeggen dat ze een paar procent van hun totale vermogen hebben toegewezen aan bitcoin, dan geeft dat de extra boost aan traditionele instellingen om de markt in te stappen.

- Advertentie -

Volgens Trenchev worden investeerders ook naar de markt getrokken omdat er een maximaal aanbod van bitcoin bestaat terwijl regeringen massaal fiatvaluta aan het printen zijn.

Ik denk dat bitcoin fundamenteel sterker is dan ooit. En dit heeft zich weer op zoveel manieren gemanifesteerd, alleen al vanuit het oogpunt van pure prijsactie. Het presteerde vrijwel beter dan elke markt. Bitcoin is met 30% gestegen, goud presteert ook erg goed, maar bitcoin heeft zelfs beter gepresteerd dan dat.

Ik denk dat dit veel mensen aantrekt, zowel uit de particuliere als de institutionele kant, door de fundamenten. Eerlijk gezegd, het is de enige echt vrije markt.

Met je dollars, waarvan iedereen een bepaald bedrag heeft, concurreer je nu sinds half maart met bijna $8 biljoen meer voor dezelfde hoeveelheden goederen. Ik denk dat dit goed is voor zowel goud als bitcoin. Dus ja, ik blijf bij mijn voorspelling van $50.000 tegen het einde van het jaar. Ik weet dat het een gewaagde voorspelling is, maar de basis is er en het momentum verschuift ook daarheen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.398,45 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.398,45 Kopen
2
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...