Kevin Schijven Kevin Schijven
02/05/2019 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/05/2019 14:45

Cosmos Network (ATOM) in top 15 grootste cryptocurrencies na Binance listing

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Cosmos Network (ATOM) in top 15 grootste cryptocurrencies na Binance listing

Een paar dagen geleden werd de Cosmos Network (ATOM) toegevoegd aan de grote Amerikaanse cryptocurrency exchange Binance. Sindsdien is de waarde van ATOM fors gestegen.
Toen ATOM werd toegevoegd aan de Binance exchange op 28 april stond de waarde ervan nog op ongeveer $3,45. Na de aankondiging van Changpeng Zhao (CZ), CEO van Binance, om ATOM op het platform te listen, schoot de prijs binnen enkele uren naar een hoogtepunt van $5,14; een groei van bijna 50%!
In de dagen erna daalde de prijs weer terug naar ongeveer $3,75 rond 30 april en vervolgens steeg deze weer langzaam naar ongeveer $4,53 op het moment van schrijven. Het handelsvolume van ATOM is in de afgelopen 24 uur gestegen naar bijna $100 miljoen.
Cosmos Network is een Proof of Stake (PoS) blockchain dat het “internet van blockchains” wil worden waarmee het mogelijk wordt voor verschillende blockchains om gemakkelijk met elkaar te communiceren en op die manier cryptocurrencies uit te wisselen tussen de verscheidene blockchains in.
Cosmos Network hield een initial coin offering (ICO) in april 2017 waarmee het zo’n $16 miljoen ophaalde. ATOM tokens werden toen voor $0,1 verkocht.
Naast Binance hebben ook grote exchanges als OKEx en Kraken ATOM toegevoegd. ATOM is nu gestegen naar de top 15 grootste cryptocurrencies op de markt.
Eerde deze week bracht Binance een onderzoeksrapport uit waaruit bleek dat de correlatie tussen de prijzen van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) “extreem hoog” is.
Vorige week lanceerde Binance eindelijk de langverwachte gedecentraliseerde exchange Binance DEX.
Heb je trouwens maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie