Binance voegt Cosmos Network (ATOM) kosteloos toe aan cryptocurrency exchange

Cryptocurrency exchange Binance heeft Cosmos Network (ATOM) gratis genoteerd aan de exchange. Dit maakte de CEO van Binance, Changpeng Zhao, bekend in een tweet. Als gevolg van de notering van ATOM zag de prijs een flinke stijging.

- Advertentie -

Na het nieuws zag ATOM namelijk een stijging van maar liefst 27%, waarmee het op een waarde van $5,14 uitkwam. Daarna zakte de prijs echter weer iets terug naar $3,91. Dankzij de notering steeg de handelsactiviteit ook behoorlijk. ATOM is op de meeste grotere cryptocurrency exchanges beschikbaar en kan in 39 verschillende paren worden verhandeld.

Op Binance is ATOM beschikbaar tegen bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB) en tether (USDT). Cosmos Network laat daarnaast uit transparantie zien dat Binance de altcoin gratis heeft toegevoegd aan het platform, waarschijnlijk om het team over te kunnen halen de notering goed te keuren.

Binance was niet de enige die ATOM de afgelopen dagen toevoegde, ook OKEx en Kraken voegde de altcoin toe.

Cosmos Network heeft als doel de interoperabiliteit tussen bestaande en nieuwe blockchains te vergroten. Dit doet het onder andere door een Software Development Kit (SDK) te ontwikkelen waarmee nieuwe blockchains kunnen worden ontwikkeld die gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Cosmos Network hoopt zo “het internet van blockchains” te kunnen worden.

- Advertentie -

Middels het zogenoemde “bonded Proof-of-Stake-mechanisme” kan er consensus worden bereikt binnen het protocol. En met behulp van het “Hub-and-Zone” model kunnen verschillende blockchains met elkaar communiceren. Daarnaast heeft het een eigen wallet: Lunie, en een blockchain explorer: Cosmos Hubble.

Heb je trouwens gisteren de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.152,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.869,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.906,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.954,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€15.977,90 Kopen
Laatste nieuws

Vermogensbeheerder van +$600 miljard draait mening over bitcoin (BTC) bij

0
Institutionele beleggers moesten lang helemaal niets van bitcoin (BTC) hebben. Ze snapten het niet, vonden het te volatiel en bleven er daarom ver van...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...