Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

Dit is wat Nobelprijswinnaar Roubini te zeggen heeft over Decentralized Finance (DeFi)

Nobelprijswinnaar Noubel Roubini is niet te spreken over de Decentralized Finance (DeFi)-industrie. Hij beweert dat DeFi na een gigantische rally nu hard hapert zoals de hele hype rondom blockchain. Hij deelde zijn ongenoegen in een tweet en noemde de hype vaporwave.

- Advertentie -

Hiermee doelt Roubini waarschijnlijk naar de muziekstijl genaamd Vaporwave die in 2010 onstaan is als een grote grap, oftewel ‘meme,’ waarna het snel groeide en uit de hand liep. Maar niet veel later werd het als een ‘dode genre’ afgeschreven.

De laatste zeven dagen ging het niet bepaald goed met de DeFi-tokens op de markt. Ze presteren namelijk aanzienlijk slechter waarbij alleen Yearn.finance (YFI) al 29.28% gedaald is de laatste zeven dagen.

Net zoals Vaporwave loopt ook DeFi uit de hand met investeerders die investeren in een token genaamd MEME, dat nu op exchanges wordt verhandeld nadat ze via een Telegram groepschat zijn ge-airdropped. Erger zelfs, een groep DeFi-enthousiastelingen zou voor de grap een waardeloze coin willen ontwikkelen om vervolgens mensen erin te laten investeren en de token te dumpen zodat ze hun geld zouden verliezen.

Alex Saunders, CEO en oprichter van Nugget’s News was niet te spreken over de ideeën en wijst er nogmaals op dat dit soort acties gevolgen kunnen hebben voor velen:

Het zal misschien wel de eerste keer zijn dat Bitcoin (BTC) maximalisten het deels eens kunnen zijn met een uitspraak van Roubini wat betreft het ontkennen van een nieuwe rage voor Ethereum (ETH), het blockchain-platform waar de meeste DeFi-projecten op draaien.

DeFi blijft nog altijd een onbekende markt en er is nog altijd veel speculatie over. Zo stelt Winklevoss bijvoorbeeld dat DeFi niet hetzelfde is als de ICO-hype terwijl veel anderen hier het weer niet mee eens zijn. Daarnaast is het pas zo nieuw dat vele Yield farmers flauw benul hebben van de technische aspecten van DeFi en meer.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.359,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.395,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.421,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.446,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.569,50 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.569,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.359,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.395,60 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.421,20 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.446,10 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...