Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ethereum (ETH) 2.0 of TRON (TRX) 4.0? Justin Sun vraagt het op Twitter

Op 23 mei kondigde Justin Sun, CEO van de TRON Foundation, dat de volgende versie van zijn blockchain eraan komt: TRON 4.0.

- Advertentie -

Kort daarna vroeg Sun aan de community op Twitter welke zij denken dat beter is: Ethereum (ETH) 2.0 of Tron (TRX) 4.0?

Dat verliep niet helemaal zoals hij zich waarschijnlijk had voorgesteld. Na zo’n 18.000  stemmen (op het moment van schrijven) blijkt Ethereum 2.0 de duidelijke winnaar te zijn met 72,6 procent van de stemmen.

Met Ethereum 2.0 maakt het netwerk de overstap van een Proof-of-Work­ (PoW) systeem naar een Proof-of-Stake (PoS) systeem. De update, oorspronkelijk gepland voor januari 2020, is echter al meerdere malen uitgesteld. Onlangs werd deze wederom uitgesteld van 15 mei naar ergens in juni, maar de verwachting is dat de kans op verder uitstel groot is. De overstap blijkt complexer te zijn dan verwacht.

Het is onbekend wat TRON 4.0 precies gaat doen. Er wordt dan ook gespeculeerd op Twitter dat de update niets bijzonders zal inhouden, maar slechts een marketingplooi is van Sun. Sun staat erom bekend dat hij geen moeite heeft dergelijke tactieken toe te passen. Volgens meerdere mensen uit de community probeert Sun op de hype rondom Ethereum 2.0 mee te surfen.

Sun lijkt zich weinig aan te trekken van de negatieve reputatie die hij opbouwt. Zo kreeg hij een bak van kritiek over zich heen toen hij misbruik maakte van de uitbraak van het coronavirus alsmede de dood van basketballegende Kobe Bryant voor marketingdoeleinden. Ook staat hij in het middelpunt in de controverse rondom zijn overname van Steem (STEEM) en de onlangs bevroren fondsen van gebruikers.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.303,11 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.193,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.237,33 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€8.257,57 Kopen
4
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.259,63 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...