Ethereum (ETH) 2.0 of TRON (TRX) 4.0? Justin Sun vraagt het op Twitter

Op 23 mei kondigde Justin Sun, CEO van de TRON Foundation, dat de volgende versie van zijn blockchain eraan komt: TRON 4.0.

- Advertentie -

Kort daarna vroeg Sun aan de community op Twitter welke zij denken dat beter is: Ethereum (ETH) 2.0 of Tron (TRX) 4.0?

Dat verliep niet helemaal zoals hij zich waarschijnlijk had voorgesteld. Na zo’n 18.000  stemmen (op het moment van schrijven) blijkt Ethereum 2.0 de duidelijke winnaar te zijn met 72,6 procent van de stemmen.

Met Ethereum 2.0 maakt het netwerk de overstap van een Proof-of-Work­ (PoW) systeem naar een Proof-of-Stake (PoS) systeem. De update, oorspronkelijk gepland voor januari 2020, is echter al meerdere malen uitgesteld. Onlangs werd deze wederom uitgesteld van 15 mei naar ergens in juni, maar de verwachting is dat de kans op verder uitstel groot is. De overstap blijkt complexer te zijn dan verwacht.

- Advertentie -

Het is onbekend wat TRON 4.0 precies gaat doen. Er wordt dan ook gespeculeerd op Twitter dat de update niets bijzonders zal inhouden, maar slechts een marketingplooi is van Sun. Sun staat erom bekend dat hij geen moeite heeft dergelijke tactieken toe te passen. Volgens meerdere mensen uit de community probeert Sun op de hype rondom Ethereum 2.0 mee te surfen.

Sun lijkt zich weinig aan te trekken van de negatieve reputatie die hij opbouwt. Zo kreeg hij een bak van kritiek over zich heen toen hij misbruik maakte van de uitbraak van het coronavirus alsmede de dood van basketballegende Kobe Bryant voor marketingdoeleinden. Ook staat hij in het middelpunt in de controverse rondom zijn overname van Steem (STEEM) en de onlangs bevroren fondsen van gebruikers.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.171,70 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.898,60 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.924,20 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.009,60 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.012,10 Kopen
Laatste nieuws

Deze bitcoin (BTC) en blockchain ondernemers staan dit jaar op “Forbes’...

0
Forbes heeft weer zijn bekende “Forbes’ 30 under 30” lijst gepubliceerd en deze keer staan 10 mensen uit de cryptocurrency en blockchain industrie op...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...