John McAfee gaat eigen cryptocurrency uitbrengen

John McAfee gaat eigen cryptocurrency uitbrengen en laat media zijn bitcoin (BTC) debetkaart testen

John McAfee, miljardair, voormalig eigenaar van McAfee antivirus en bekend bitcoin (BTC) bull, heeft aangekondigd dat hij een eigen cryptocurrency gaat uitbrengen, genaamd: De McAfee Freedom Coin.

Op de website van de cryptocurrency zegt McAfee dat de McAfee Freedom Coin ergens in de herfst van dit jaar uitkomt. Een white paper zou binnenkort moeten verschijnen. McAfee wil dat de cryptocurrency compleet losstaat van alle andere cryptocurrencies, cryptocurrency-exchanges en fiat-valuta.

Het is niet gebaseerd op een product of grondstof, noch is het verbonden met de waarde of het gedrag van een extern item of een externe entiteit. De waarde van de munt is altijd nul ten opzichte van andere valuta, maar de natuurlijke marktwaarde is volledig vrij om te groeien.

Tevens heeft McAfee aangekondigd op Twitter dat hij volgende week 20 McAfee bitcoin debet kaarten zal opsturen naar de media. In antwoord op de vraag wanneer de betaalpas beschikbaar zal zijn voor het gewone publiek zegt McAfee: “over enkele weken.”

Volgende week zal ik 20 McAfee Bitcoin Debit Cards aan leden van de media geven. U bent vrij om de kaarten te houden of terug te sturen. Gebruik ze overal. Laad ze rechtstreeks op vanuit uw smartphone-wallet.

Vorige week gaf McAfee enkele details vrij over de kaart. Hij gaf toen aan dat de VISA/Mastercard debet kaart grotendeels anoniem zal werken.

Begin mei bracht McAfee een quiz-app uit op Android, Bitcoin Play genaamd. Met de app kunnen gebruikers kleine hoeveelheden bitcoin, genaamd Satoshi’s, verdienen door quizvragen te beantwoorden. Als je vragen verkeerd beantwoordt wordt je door McAfee uitgescholden.

McAfee mengde zich onlangs ook in de discussie omtrent Craig Wright en zijn claim dat hij Satoshi Nakamoto is, de originele bedenker van bitcoin. McAfee zei dat hij de echte identiteit van Satoshi kent, dat het niet Craig Wright is en dat hij deze identiteit zal onthullen. Dat nam hij later echter weer terug omdat volgens zijn advocaat de onthulling zijn uitleveringszaak kan beïnvloeden.

Heb je maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€8.158,51 Kopen
Litebit

4.5/5

€8.134,46 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€8.140,75 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€8.137,04 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€8.057,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€8.198,29 Kopen
Bitonic

3.4/5

€8.125,43 Kopen
Laatste nieuws