Verdien bitcoin met John McAfee’s nieuwe quiz app

Verdien bitcoin en laat je de huid vol schelden met John McAfee’s nieuwe quiz app

John McAfee, miljardair en voormalig eigenaar van McAfee antivirus, heeft op 4 mei op Twitter aangekondigd dat hij een nieuwe app gelanceerd heeft voor Android genaamd: “Bitcoin Play.”

Met de app kunnen gebruikers kleine hoeveelheden bitcoin (BTC), genaamd Satoshi’s, verdienen door quizvragen te beantwoorden. Gebruikers verdienen meer door meer vragen correct te beantwoorden. De vragen moeten binnen 10 seconden worden beantwoord en nemen toe in moeilijkheidsgraad.

Het doet enigszins aan het programma “Weekend Miljonairs” denken. Gebruikers krijgen de optie om een vraag over te slaan, een 50/50-optie waarbij twee verkeerde antwoorden worden weggestreept en een optie om de tijd te verlengen.

Er is een “family friendly” versie en, mocht je dat leuk vinden, een “adult friendly” versie, waarin je wordt uitgescholden door John McAfee zelf als je vragen verkeerd beantwoordt.

Hoewel het nog onduidelijk is wat het doel van deze app is, kan het eventueel weer nieuwe mensen naar de cryptocurrency-industrie trekken.

McAfee had het afgelopen weekend nog meer te zeggen op Twitter. Hij herhaalde weer zijn voorspelling voor de koers van bitcoin (BTC). Volgens McAfee blijft het wiskundig onmogelijk dat bitcoin niet binnen twee naar de $1.000.000 zal stijgen:

Vorige week kondigde John McAfee een bitcoin betaalpas aan. De pas zou ondersteund worden door Visa en automatisch je bitcoin omzetten naar lokaal fiatgeld. De pas zou ergens in de komende weken uit moeten komen.

McAfee heeft zich recentelijk bemoeid met de discussie rondom Craig Wright en de echte identiteit van Satoshi Nakamoto, de oorspronkelijke bedenker van bitcoin. McAfee beweerde dat hij de echte identiteit van Satoshi kent en deze zal onthullen. Dat nam hij later weer terug vanwege zorgen over zijn uitleveringszaak. Inmiddels is er een website gelanceerd met een timer die aangeeft de identiteit van Satoshi op 14 mei te onthullen.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David gisteren gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

SATOS

4.6/5

€7.881,58 Kopen
Litebit

4.5/5

€7.865,33 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€7.847,76 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€7.868,96 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€7.783,00 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€7.922,51 Kopen
Bitonic

3.4/5

€7.831,62 Kopen
Laatste nieuws