Kevin Schijven Kevin Schijven
07/05/2019 09:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/11/2023 14:59

Verdien bitcoin en laat je de huid vol schelden met John McAfee’s nieuwe quiz app

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
Verdien bitcoin met John McAfee’s nieuwe quiz app

John McAfee, miljardair en voormalig eigenaar van McAfee antivirus, heeft op 4 mei op Twitter aangekondigd dat hij een nieuwe app gelanceerd heeft voor Android genaamd: “Bitcoin Play.”
Met de app kunnen gebruikers kleine hoeveelheden bitcoin (BTC), genaamd Satoshi’s, verdienen door quizvragen te beantwoorden. Gebruikers verdienen meer door meer vragen correct te beantwoorden. De vragen moeten binnen 10 seconden worden beantwoord en nemen toe in moeilijkheidsgraad.
Het doet enigszins aan het programma “Weekend Miljonairs” denken. Gebruikers krijgen de optie om een vraag over te slaan, een 50/50-optie waarbij twee verkeerde antwoorden worden weggestreept en een optie om de tijd te verlengen.
Er is een “family friendly” versie en, mocht je dat leuk vinden, een “adult friendly” versie, waarin je wordt uitgescholden door John McAfee zelf als je vragen verkeerd beantwoordt.


Hoewel het nog onduidelijk is wat het doel van deze app is, kan het eventueel weer nieuwe mensen naar de cryptocurrency-industrie trekken.
McAfee had het afgelopen weekend nog meer te zeggen op Twitter. Hij herhaalde weer zijn voorspelling voor de koers van bitcoin (BTC). Volgens McAfee blijft het wiskundig onmogelijk dat bitcoin niet binnen twee naar de $1.000.000 zal stijgen:


Vorige week kondigde John McAfee een bitcoin betaalpas aan. De pas zou ondersteund worden door Visa en automatisch je bitcoin omzetten naar lokaal fiatgeld. De pas zou ergens in de komende weken uit moeten komen.
McAfee heeft zich recentelijk bemoeid met de discussie rondom Craig Wright en de echte identiteit van Satoshi Nakamoto, de oorspronkelijke bedenker van bitcoin. McAfee beweerde dat hij de echte identiteit van Satoshi kent en deze zal onthullen. Dat nam hij later weer terug vanwege zorgen over zijn uitleveringszaak. Inmiddels is er een website gelanceerd met een timer die aangeeft de identiteit van Satoshi op 14 mei te onthullen.
Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van onze analist David gisteren gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie