Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

McAfee mengt zich in discussie rondom Bitcoin SV

Terwijl de prijs van bitcoin SV maar blijft dalen, houdt Craig Wright vol dat hij de enige echte Satoshi Nakamoto is. In het verhaal zijn de meest prominente figuren binnen de cryptocurrency-industrie betrokken, maar John McAfee zegt voor eens en altijd een einde te kunnen maken aan dit soort valse claims.

Bitcoin SV was ooit nog ruim $91 waard, maar nadat een aantal grote cryptocurrency exchanges zoals Binance en Kraken de altcoin van hun platform verwijderden ging de koers onderuit. Op het moment van schrijven is BSV nog $57,77 waard, het ziet er echter niet goed uit. Bitcoin cash (BCH) weet echter flink te profiteren van de ondergang van de altcoin.

- Advertentie -

Het begon allemaal toen Wright een aantal advocaten achter @hodlnaut aanstuurde, een twittergebruiker die de claims van Wright als ongegrond verklaarde. Later ontvingen ook Vitalik Buterin en podcast Peter McCormack een brief van de zelfverklaarde bitcoin-bedenker. Buterin negeerde de brief, Cormack zou bijval krijgen van een groep advocaten.

In een echt crypto-drama speelt natuurlijk ook John McAfee een rol. Hij zou wel eens als reddende engel de boeken in kunnen gaan:

Ik beschermde lang de identiteit van Satoshi. Het is echter tijd om daar een einde aan te maken. Mensen beweren hem te zijn, we gebruiken energie en tijd om hem te vinden – het is een grote verspilling. Elke dag zal dichterbij de identiteit van Satoshi komen totdat hij zichzelf openbaart, of ik hem openbaar.

Tot het zover is zal Wright waarschijnlijk door blijven gaan met mensen voor de rechter slepen. Uiteindelijk heeft hij er waarschijnlijk alleen maar zichzelf mee aangezien de cryptocurrency steeds meer in opspraak raakt en van steeds meer exchanges wordt verwijderd.

Precies een week geleden haalde McAfee ook het nieuws. Die keer omdat de excentriekeling beweert dat het “wiskundig” gezien onmogelijk is dat bitcoin niet $1 miljoen waard zal worden.

Heb je vanmorgen de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.937,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.015,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.020,40 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.063,60 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.937,00 Kopen
1
Litebit
Reviewed
€10.015,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.020,40 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.063,60 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: BTC en temperatuur stijgen flink door!

Niet alleen blijven de temperaturen stijgen, ook crypto stijgt flink en laat mensen weer dromen over eigen tropische eilanden. Persoonlijk blijf ik nuchter genoeg,...