Niels Poerwoatmodjo Niels Poerwoatmodjo
22/04/2019 09:50 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2019 09:50

McAfee mengt zich in discussie rondom Bitcoin SV

icon-altcoins
Altcoin nieuws
mcafee_mengt_zich_in_discussie_rondom_bitcoin_SV

Terwijl de prijs van bitcoin SV maar blijft dalen, houdt Craig Wright vol dat hij de enige echte Satoshi Nakamoto is. In het verhaal zijn de meest prominente figuren binnen de cryptocurrency-industrie betrokken, maar John McAfee zegt voor eens en altijd een einde te kunnen maken aan dit soort valse claims.
Bitcoin SV was ooit nog ruim $91 waard, maar nadat een aantal grote cryptocurrency exchanges zoals Binance en Kraken de altcoin van hun platform verwijderden ging de koers onderuit. Op het moment van schrijven is BSV nog $57,77 waard, het ziet er echter niet goed uit. Bitcoin cash (BCH) weet echter flink te profiteren van de ondergang van de altcoin.
Het begon allemaal toen Wright een aantal advocaten achter @hodlnaut aanstuurde, een twittergebruiker die de claims van Wright als ongegrond verklaarde. Later ontvingen ook Vitalik Buterin en podcast Peter McCormack een brief van de zelfverklaarde bitcoin-bedenker. Buterin negeerde de brief, Cormack zou bijval krijgen van een groep advocaten.
In een echt crypto-drama speelt natuurlijk ook John McAfee een rol. Hij zou wel eens als reddende engel de boeken in kunnen gaan:

Ik beschermde lang de identiteit van Satoshi. Het is echter tijd om daar een einde aan te maken. Mensen beweren hem te zijn, we gebruiken energie en tijd om hem te vinden – het is een grote verspilling. Elke dag zal dichterbij de identiteit van Satoshi komen totdat hij zichzelf openbaart, of ik hem openbaar.

Tot het zover is zal Wright waarschijnlijk door blijven gaan met mensen voor de rechter slepen. Uiteindelijk heeft hij er waarschijnlijk alleen maar zichzelf mee aangezien de cryptocurrency steeds meer in opspraak raakt en van steeds meer exchanges wordt verwijderd.
Precies een week geleden haalde McAfee ook het nieuws. Die keer omdat de excentriekeling beweert dat het “wiskundig” gezien onmogelijk is dat bitcoin niet $1 miljoen waard zal worden.
Heb je vanmorgen de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Niels Poerwoatmodjo

Head of Content Niels kwam in 2017 in aanraking met cryptocurrency. Toegegeven, het duurde even voordat de vonk oversloeg, maar toen dat gebeurde was hij van één ding overtuigd: Iedereen moet in begrijpelijke taal over de wereld van cryptocurrencies en blockchain-technologie kunnen lezen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie