Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo
Home Nieuws Altcoin nieuws MetaMask is weer beschikbaar op Google Play, Google heft verbod op "na...

MetaMask is weer beschikbaar op Google Play, Google heft verbod op “na zorgvuldige overweging”

MetaMask heeft op 1 januari aangekondigd dat de Android app weer terug op de Google Play app-store staat:

Gelukkig nieuw jaar! Na zorgvuldige overweging heeft Google de mobiele MetaMask-app terug op de Google Play (Android) store geplaatst! Bedankt aan iedereen die gelooft in een open web en voor het uitspreken van hun steun in ons!

- Advertentie -

MetaMask is een browser extensie met een ingebouwde cryptocurrency-wallet voor Ethereum (ETH) en biedt de mogelijkheid aan gebruikers om gedecentraliseerde apps (dApps) op Ethereum rechtstreeks in je browser te draaien. MetaMask is beschikbaar voor Chrome, Firefox, Opera en Brave.

Vorige week werd de Android versie plotseling verwijderd van Google Play. Google verwees toen naar zijn beleid omtrent mining als de reden voor de verwijdering, maar die functie zit helemaal niet in MetaMask gebouwd. Ook toen MetaMask een beroep indiende tegen de beslissing werd het beleid omtrent mining weer aangehaald.

Het nieuws volgde kort nadat ook op YouTube plotseling crypto-gerelateerde content werd verwijderd. Inmiddels heeft YouTube aangegeven dat het om een fout ging en een deel van de verwijderde filmpjes is weer terug te vinden op de website.

Ethereum heeft zojuist de “Muir Glacier” hard fork afgerond. De hard fork werd onlangs plotseling aangekondigd en is op 2 januari afgerond op blocknummer 9.200.000. Er is maar één nieuwe Ethereum Improvement Proposal (EIP) toegevoegd: 2384. Deze is bedoeld om een zogenaamde “diffculty bomb” uit te stellen.

Er staat weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse  van Crypto Insider David online! Mis ‘m niet!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.190,62 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.091,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.151,59 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€8.159,51 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.159,80 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...