Roy van Krieken Roy van Krieken
08/05/2023 13:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/05/2023 13:00

PEPE in de spotlight, Nederlandse broker geeft 5 miljoen tokens weg

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Timo’s take: Waarom meme crypto PEPE een slechte investering is

Foto: Steve Bower/Shutterstock

Om gratis publicaties mogelijk te maken bevatten sommige publicaties affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets


Opnieuw heeft een meme-coin de wereld van crypto in zijn greep. Dit keer gaat het om PEPE. De token is gebaseerd op de wereldberoemde internetmeme van de gelijknamige kikker. De token steeg in korte tijd absurd hard, en heeft zelfs een behoorlijke hoeveelheid nieuwe miljonairs gecreëerd. 

Als je nu een account aanmaakt bij de Nederlandse broker Anycoin Direct, mag je jezelf gratis en voor niets eigenaar van deze memecoin noemen  Tegelijkertijd kun je profiteren van de potentiële opwaartse beweging van PEPE. Anycoin Direct geeft namelijk alle nieuwe gebruikers 5 miljoen PEPE tokens gratis!

Adidas lanceert sneakers op Solana, en dit is het prijskaartje
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

PEPE koers

De token is in recordsnelheid gestegen van vrijwel waardeloos tot een marktkapitalisatie van meer dan een miljard dollar. Op het moment van schrijven is deze marktkapitalisatie weer onder de 1 miljard dollar gedoken, maar nog altijd blijft de opmars van PEPE niets minder dan waanzinnig.

Dat betekent ook dat vroege investeerders in hun handjes mogen wrijven. Een paar dagen geleden werd bijvoorbeeld al bekend dat iemand met een oorspronkelijke investering van $263 in de meme-coin een winst van vele miljoenen dollars heeft verdiend! De 263 dollar was op het hoogtepunt maar liefst 12,8 miljoen dollar waard. Dat is natuurlijk een rendement waar je u tegen zegt.

Hoewel het project nu een stuk groter is, en dus dergelijke stijgingen waarschijnlijk niet meer voor zullen komen, blijft het potentieel op koersstijgingen groot. Dat zagen we immers ook na noteringen op verschillende grote exchanges zoals Binance. Telkens als dit gebeurde schoot de koers toch weer met serieuze cijfers naar boven.

Door de snelle opmars staat PEPE zelfs al in top 100 van de grootste cryptocurrencies ter wereld. 

Gratis PEPE bij Anycoin Direct

Voor mensen die wel van meme-coins houden, en de boot in dit geval niet willen missen, heeft Anycoin Direct een bijzondere kans.. Zij geven namelijk 5 miljoen PEPE weg aan iedereen die zich nu aanmeldt.

Wil jij deze meme-coin kosteloos aan jouw portfolio toevoegen? Meld je dan nu aan, plaats een succesvolle order via de website of de Anycoin app en je ontvangt binnen één werkdag de 5.000.000 PEPE op je persoonlijke wallet.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie