Wessel Kersting Wessel Kersting
07/01/2022 15:06 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 09:32

SCRT koers-analyse: Stijgt 17% na onverwacht goed nieuws

icon-altcoins
Altcoin nieuws
SCRT koers-analyse: Stijgt 17% na onverwacht goed nieuws

Foto: Kraft74 / Shutterstock.com

Een van de hardste stijgers van de dag is op het moment Secret (SCRT). Deze coin steeg in de afgelopen 24 uur met ongeveer 17%. In de afgelopen zeven dagen steeg de koers met ongeveer 26%. Door de stijging staat SCRT op de 89e plaats op basis van marktwaarde. 

Dit is een gratis premium artikel; bevalt dit artikel? Onze redactie publiceert dagelijks drie a vier premium koers-analyses zoals deze van verschillende mid marketcap cryptocurrencies. Wil je volledig op de hoogte blijven van kansen in de cryptomarkt? Meld je dan gratis aan

€35 miljard-fiasco terra was ‘een kaartenhuis dat instortte’
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Wat is Secret?

Secret is de cryptocurrency van het Secret Network, een blockchain die is ontworpen voor meer data privacy bij smart contracts te bieden. Secret Network zorgt er op deze manier voor dat ontwikkelaars mogelijk applicaties kunnen bouwen die zowel veilig als openbaar zijn. Gebruikers kunnen via Secret Network wel openbare smart contracts opstellen, maar waarvan de inhoud beveiligd is. 

Advertentie

Waarom stijgt SCRT in waarde?

Een poos geleden had de beroemde filmregisseur Quentin Tarantino aangekondigd om non-fungible tokens (NFT’s) uit te gaan geven van nooit eerder vertoonde beelden van de film Pulp Fiction. Toch leek het erop dat dit niet door zou gaan aangezien hij aangeklaagd was hiervoor. Secret heeft onlangs aangekondigd dat het project na maanden vertraging uiteindelijk toch door mag gaan!

De NFT’s zullen uitgegeven worden via Secret en worden ergens in januari geveild. Dit is natuurlijk goed nieuws voor het project aangezien ze nu toch de samenwerking aan mogen gaan met deze grote naam. Dit kan mogelijk voor veel naamsbekendheid zorgen.  

Technische analyse

Op de grafiek van SCRT zijn erg mooie trendlijnen te tekenen. Hierin wordt het duidelijk dat de huidige steunlijn is gevormd na een mooie breakout op een neerwaartse weerstandslijn. Zolang deze steunlijn kan blijven houden zou de opwaartse trend in stand moeten blijven. Een mooie entry zou hier de retest van de interne korte termijn steunlijn kunnen zijn. Met een eerste target rond de weerstandslijn. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich momenteel razendsnel en is continu in beweging. Om deze reden communiceren onze analisten gedurende de dag meerdere updates en analyses in ons Discord kanaal voor leden. Klik hier om te leren hoe je je voor dit kanaal kunt aanmelden en wat je van ons kunt verwachten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie