Roy van Krieken Roy van Krieken
02/12/2021 18:45 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 20:08

SocialBlox (SLBX) op de beurs, de metaverse en een nieuwe NFT partnership

icon-altcoins
Altcoin nieuws

De Nederlandse blockchain start-up SocialBlox (SBLX) werkt al langere tijd hard om hun droom voor de toekomst werkelijkheid te maken. Door middel van het gebruik van blockchain-technologie hoopt het team van SocialBlox om de wereld van sociale media te revolutionaliseren.

Worldcoin kondigt nieuw netwerk aan, WLD koers reageert meteen
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

SocialBlox in de spotlight

Onlangs vond er in de RAI Amsterdam de roemrijke Blockchain Expo plaats. Experts en investeerders van over de hele wereld vlogen naar Amsterdam om kennis te maken met gevestigde en nieuwe namen binnen de wereld van crypto en blockchain.

socialblox_SBLX_op_de_beurs_de_metaverse_en_een_nieuwe_NFT_partnership_met_boxing_boyz_expo

SocialBlox werd hier uiteraard ook vertegenwoordigd. Oprichter Michiel Ipenburg en zijn team wisten hier het SocialBlox project aan geïnteresseerden over de hele wereld te introduceren. Het was gedurende de expo druk bij de stand van SocialBlox en de presentaties trokken volle zalen.

Advertentie

SocialBlox applicatie

socialblox_SBLX_op_de_beurs_de_metaverse_en_een_nieuwe_NFT_partnership_met_boxing_boyz_challengeDe kern van SocialBlox ligt uiteraard bij de app die te gebruiken zal zijn door de gebruikers. De ontwikkeling van deze app loopt op rolletjes en ondertussen beginnen de functionaliteiten daadwerkelijk vorm te krijgen.

Een van de belangrijkste functies die SocialBlox zo uniek maken zijn de zogeheten challenges. Door het gebruik van smart contracts kunnen gebruikers andere gebruikers uitdagen op een ludieke manier, bijvoorbeeld het winnen van een potje FIFA. Door mee te doen aan dergelijke challenges kunnen gebruikers SBLX tokens verdienen. Inmiddels is het al mogelijk om een kleine preview van een dergelijke challenge te tonen.

Eigen crypto van PSG stijgt hard na overwinning op FC Barcelona
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Metaverse

Op het moment is alles wat met de metaverse te maken heeft enorm populaire onder crypto investeerders. Volgens experts is de potentie van deze sector gigantisch en kan technologische vooruitgang de manier waarop wij het internet gebruik volledig op de schop nemen.

SocialBlox omarmt het metaverse concept volledig. De functionaliteiten als blockchain social media platform lenen zich bij uitstek voor alles waar de potentievolle metaverse voor staat. 

In de toekomst zal de metaverse sector hoogstwaarschijnlijk explosief in populariteit groeien. Door het toevoegen van uitgebreide metaverse functies zullen SocialBlox, en uiteraard alle gebruikers van het platform, hier optimaal van kunnen profiteren.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Nieuwe partnerships

Onlangs werd nog bekend dat SocialBlox een nieuwe deal had gesloten met de Nederlandse crypto broker Knaken.nl. Een mooi moment voor beide partijen en het laat zien dat de Nederlandse blockchain sector in bloei staat.

Dat is echter nog niet alles. SocialBlox heeft namelijk opnieuw een mooie overeenkomst gesloten. Dit keer gaat het om het Boxing Boyz non-fungible token (NFT) platform. Boxing Boyz biedt niet alleen een collectie van zeker 10.000 NFT’s aan, zij werken ook aan een play-to-earn game waar gebruikers geld kunnen verdienen door te spelen.

Mocht je geïnteresseerd zijn in SocialBlox en wil je participeren in de aanstormende social media revolutie? Wacht dan niet langer en koop SBLX via Knaken.nl

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie