zo_hard_is_binance_coin_de_afgelopen_maanden_gegroeid

Zo hard is Binance Coin de afgelopen maand gegroeid

De afgelopen maanden waren niet bepaald positief voor de cryptocurrency-markt. Vrijwel de gehele top 100 leek in een koude crypto winter te verkeren, alhoewel de koersen net voor het weekend opeens flink stegen. Ondanks de neerwaartse trend op de lange termijn zijn er nog steeds crypto’s die goed weten te presteren.

Een aantal voorbeelden zijn HOLO, dat van $0,0005 naar $0,001 steeg, en TRON (TRX), dat van $0,018 naar $0,024 schoot. Binance Coin (BNB), de native cryptocurrency van het Binance-platform, steeg daarnaast van $5,50 naar $9,26 op moment van schrijven.

Daarmee treedt Binance Coin de top 10 van grootste cryptocurrencies binnen, en heeft het nu een $200 miljoen grotere marktkapitalisatie dan Bitcoin SV, de crypto een plek achter Binance Coin. Maar waar komt die groei, te midden van de crypto winter, nou precies vandaan?

Een van de redenen voor de stijgende koers is hoogstwaarschijnlijk Binance Launchpad. Dit is een platform van Binance dat nieuwe crypto-projecten helpt geld op te halen van beleggers door token-verkopen te faciliteren. Aangezien Binance met een 24-uurs handelsvolume van $600 miljoen de grootste crypto exchange in de wereld is, kan het een groot aantal beleggers bereiken.

Binance Launchpad zou je kunnen zien als een alternatief voor ICO’s, maar met minder risico’s. Vrijwel iedereen kan een ICO houden, zo ook oplichters. Het is dan ook niet zo gek dat veel ICO’s in het verleden uiteindelijk oplichting bleken te zijn. Binance Launchpad elimineert dat risico door de deelnemende crypto-projecten zorgvuldig te screenen.

Beleggers kunnen altijd standaard met Binance coin (BNB) betalen wanneer ze willen investeren in een nieuw project. En met het razende succes van de eerste verkoopronde van het BitTorrent token dat binnen ongeveer 14 seconden uitverkocht was, is het dan ook niet zo gek dat de vraag naar Binance coin is toegenomen, met een stijgende koers als gevolg.

Binance is over het algemeen een populaire exchange binnen de crypto-industrie. Naast het feit dat het zeer veel cryptocurrencies aanbiedt, is de CEO, Changpeng Zhao, altijd bijzonder transparant wanneer het op problemen met de exchange aankomt. Die populariteit blijft alleen maar groeien met initiatieven als Binance Launchpad. Binance Coin blijft daarom op dit moment een interessante crypto om in de gaten te houden!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€6.804,30 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.790,18 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.787,33 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.772,95 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.704,01 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.720,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.758,29 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.863,31 Kopen
Laatste nieuws