Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) en Pornhub vinden elkaar: BTC betalingen geaccepteerd voor Premium-abonnement

De entertainment website voor volwassenen, Pornhub, accepteert sinds kort betalingen in bitcoin (BTC) en litecoin (LTC). Dit blijkt uit een persverklaring die met Cointelegraph werd gedeeld. Het bedrijf accepteerde al een aantal cryptocurrencies maar nu komen daar deze grote cryptocurrencies bij.

Vorig jaar kwam Pornhub al in het nieuws als gevolg van de betalingsverwerker PayPal. Het bedrijf stopte toen namelijk met het betalen van modellen op Pornhub. Voor het Premium-abonnement kon men echter wel gewoon betalen met een aantal cryptocurrencies, zoals verge (XVG) en een aantal stablecoins.

- Advertentie -

Eindelijk kan men nu dus met bitcoin en litecoin betalen, twee populaire cryptocurrencies die worden gebruikt door veel mensen. In de persverklaring legt de vicepresident van Pornhub, Corey Price, uit:

“Als leider in content voor volwassenen met meer dan 130 miljoen bezoekers per dag, is Pornhub verheugd om nu twee veelgebruikte en toonaangevende digitale valuta’s voor onze gebruikers aan te bieden. Ons team blijft de weg banen voor technische ontwikkeling, testen en implementeren van nieuwe technologie voor dagelijkse consumenten, ver vooruitlopend op de reguliere markt. “

De mogelijkheid om met cryptocurrencies te betalen voor dergelijke producten is gewild. Dit geldt vooral voor mensen die hiervoor liever niet met hun eigen betaalkaart willen betalen en ook een zekere mate van privacy willen behouden. Zo schreef zelfs Satoshi Nakamoto, de bedenker van Bitcoin, volgens Cointelegraph:

“Bitcoin zou handig zijn voor mensen die geen creditcard hebben of de kaarten die ze hebben niet willen gebruiken, ofwel niet willen dat de echtgenoot het op de rekening ziet, ofwel hun betalingsgegevens niet vertrouwen aan “porn guys,” of bang voor terugkerende facturering.”

De adoptie van bitcoin neemt gestaag toe. Zelfs Mastercard heeft plannen met bitcoin en andere cryptocurrencies, zo blijkt uit een recente samenwerking met Wirex. Daarnaast willen vijf grote banken in Zuid-Korea diensten gaan aanbieden omtrent digitale valuta.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.224,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.157,84 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.224,90 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€9.237,15 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.237,38 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.276,05 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...