Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Bitcoin (BTC) zal mogelijk nooit meer onder de $10.000 zakken, verwacht deze asset manager

Veel traders en analisten dachten dat 2020 het jaar was waarin we weer een crypto bull run zouden meemaken, helaas is dit in realiteit anders gebleken. Hoewel de markt een stijgende lijn vertoont en bitcoin (BTC) het over het algemeen goed doet, is het voor sommigen nog verre van wat er verwacht werd. Er werden voorspellingen gedaan dat de nummer 1 cryptocurrency de bull run zou starten en zelfs naar $50.000 zou kunnen stijgen.

Op het moment is de koers van bitcoin wel al boven de $10.000, wat voor een lange tijd als hele sterke weerstand fungeerde. Dit niveau was voor een lange tijd erg dreigend voor de vooruitgang van bitcoin. Als we kijken naar de marktdynamiek zien we dat cryptocurrencies klaar staat voor een grote sprong. Volgens een Twitter post van Timothy Peterson, een asset manager, kan deze prijsdynamiek een nieuw tijdperk voor bitcoin inluiden waarbij bitcoin nooit onder de $10.000 zal dalen.

- Advertentie -

Er zijn twee factoren die zullen helpen bij de groei van cryptocurrencies en de stijging van bitcoin. Als eerst is dit de halving. De halving van bitcoin vond dit jaar in mei plaats, en wordt aangeprezen als de belangrijkste drijfveer voor de stijging van bitcoin. Helaas is dit tot nu toe nog niet uitgekomen. Dit heeft te maken met de verschillende problemen waarmee de wereldeconomie wordt geconfronteerd.

Ondanks deze problemen zien we wel dat de crypto markt veel momentum heeft verzameld over de laatst paar maanden. De koers van bitcoin in sinds de halving ook erg hard gestegen.

De tweede factor is dat er steeds meer interesse is vanuit institutionele partijen om te investeren in cryptocurrencies. Investeringsfirma’s als Grayscale spelen in op deze vraag door bijvoorbeeld een op crypto gebaseerd fonds op te zetten. Deze firma’s hebben de afgelopen maanden grote bedragen bitcoin gekocht en heeft Grayscale zelfs meer gekocht dan er in weken is gemined. Daarnaast zal Grayscale bitcoin naar de massa’s brengen door middel van reclames op de Amerikaanse TV. Zo is het zomaar mogelijk dat de voorspelling van Petersen, dat bitcoin nooit meer onder de $10.000 terecht zal komen, zomaar uit kan komen!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.406,89 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.398,54 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.406,89 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.470,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.475,67 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.513,24 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish of bearish? The big squeeze

Wat leven we toch in een turbulente periode! Waar je vandaag denkt 'Ah, zit dat zo!', moet je oppassen dat je morgen niet compleet...