Rico Engelbarts
16/10/2018 16:47 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/10/2018 16:47

Bitcoin-bull Michael Novogratz: Bitcoin voorbij de $10.000 in 2019

icon-bitcoin
Bitcoin nieuws
bitcoin_bull_michael_novogratz_bitcoin_schiet_in_2019_omhoog

Foto: Shutterstock/Marc Bruxelle

Michael Novogratz, CEO van Galaxy Digital en een bekende Bitcoin-bull, herhaalde in een interview met Bloomberg dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) niet meer de $10.000 in 2018 zal doorbreken.
In het interview spreekt Novogratz over de aankondiging van Fidelity Investments die de crypto-markt gaat instappen door ‘custody solutions’, oftewel bewaring, in te voeren voor institutionele investeerders.

Een van de dingen die institutionele beleggers naar crypto zal aantrekken, zijn custody solutions… En Fidelity komt met een custody solution van wereldklasse die gericht is op institutionele investeerders.

Aldus Michael Novogratz. De hedge fund manager gaf daarbij wel aan dat het nog even kan duren voordat institutionele investeerders crypto massaal zullen omarmen. “Rome was niet in een dag gebouwd,” zegt Novogratz in het interview.
Michael Novogratz gaf al eerder aan dat hij gelooft dat goede custody solutions nodig zijn om institutionele investeerders aan te trekken. Toch verwachtte hij nog van de zomer dat dit ondertussen al zou gebeuren en dat de Bitcoin-koers nog daarom $10.000 eind dit jaar zou bereiken. Daar kwam de Galaxy Digital CEO later op terug en hij zei dat hij niet meer verwacht dat BTC nog de $9.000 dit jaar gaat bereiken.
In het Bloomberg interview werd Novogratz daarop aangesproken. Michael Novogratz gaf toe: “alles duurt een beetje langer dan je hoopt.” Daarop aansluitend herhaalt Novogratz zijn sentiment dat hij niet meer verwacht dat Bitcoin in 2018 nog door de $10.000 zal breken, maar dat hij wel bullish is dat het in 2019 gaat gebeuren zodra meer institutionele investeerders Bitcoin omarmen.
Tom Lee, CEO van Fundstrat, gelooft dat Bitcoin nog de $20.000 dit jaar gaat bereiken. Momenteel ligt de koerswaarde van Bitcoin rond de $6.600 na een grote schommeling in de afgelopen 24 uur.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitvavo voegt gewilde crypto toe, Nederlanders ontvangen ‘m gratis
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Bitcoin nieuws

student verdient miljoenen ongeluk bij geluk student
Student werd in één oogwenk cryptomiljonair, “geluk bij een ongeluk”
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 2 redenen
Crash: Waarom dalen bitcoin, ethereum en andere crypto opeens? 3 redenen
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Advertentie