CEO_Fundstrat_global_tom_lee_bitcoin_beste_keus_in_lastige_markt

CEO Fundstrat Global, Tom Lee: “Bitcoin is het beste in een lastige markt”

1

CEO van Fundstrat Global, Tom Lee, vertelde in een interview met CNBC dat Bitcoin de beste cryptocurrency is in een moeilijke markt:

Van het nieuws dat we gezien hebben, van de SEC (Securities and Exchange Commission) die zegt dat Bitcoin een handelsgoed is, tot de potentie van een ETF (Exchange-Traded Fund), zorgen ervoor dat investeerders voor Bitcoin kiezen als het beste in een lastige markt.

Bitcoin zit in een daling sinds december 2017 waar het piekte op $19.000. Sindsdien is deze koers gezakt naar $6.000 in juni. In juli zorgde een rally in de cryptomarkt ervoor dat de Bitcoin koers weer naar $8.400 steeg. De afgelopen dagen is Bitcoin weer onder de $7.000 gedoken.

Bitcoin is niet kapot als het dit niveau weet vast te houden. Ik denk dat mensen bang zijn dat het weer naar $6.000 zakt en niet meer terugkomt van zo’n bear markt.

Aldus Lee. Tevens geeft Lee aan dat het duidelijkste signaal dat de terugkomst van Bitcoin aangeeft; het terugwinnen is van haar marktaandeel. Begin 2017 bezat Bitcoin ongeveer 80% van de gehele cryptomarkt. Ongeveer een jaar later, begin 2018, was dat nog maar 36%. Nu in augustus is dat weer rond de 48%:

Ik denk dat de dominantie van Bitcoin eigenlijk toont dat de markt aan het reageren is op wat er momenteel speelt.

Denk hierbij aan nieuws als de aankondiging van Bakkt door ICE en Starbucks, de terugkeer van Bithump en het plan van Goldman Sachs voor een Bitcoin “custodial service.”

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws