Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Anonieme bronnen: cryptocurrency custody door Goldman Sachs?

Goldman Sachs is van plan om “custodial service” voor Bitcoin-investeringsfondsen aan te bieden, meldden betrokken bronnen, die anoniem wensten te blijven omdat de informatie niet openbaar dient te worden gemaakt, aan Bloomberg op 6 augustus.

De investeringsbank, die op de ene dag enthousiast lijkt om zich met crypto in te laten, en de andere dag vervolgens geen goed woord over lijkt te hebben voor cryptocurrency, heeft gezegd dat het “nog niet besloten heeft” over haar cryptocurrency-plannen.

- Advertentie -

Bloomberg meldt dat Goldman Sachs, de op één na grootste investeringsbank (na JPMorgan), het eens probeert te worden over hoe het een van de eerste reguliere financiële instellingen voor het bewaren crypto-assets kan worden. Goldman, die in mei voor het eerst liet doorschemeren dat het Bitcoin-futures zou verhandelen, wil nu verschillende producten aanbieden die gekoppeld zijn aan digitale assets “als reactie op interesse van klanten”. Een woordvoerder van Goldman Sachs zei het volgende:

Als reactie op de interesse van klanten in verschillende digitale producten, onderzoeken we hoe we hen die het beste kunnen bieden op dit gebied. Op dit moment hebben we nog geen conclusie getrokken over de reikwijdte van ons aanbod van digitale assets.

De onofficiële bronnen “met kennis van zaken” wisten wel te melden dat het “cryptocurrency custody” is waar het de investeringsbank om te doen is. Dergelijke custody-services bestaan al, maar deze worden tot nu toe alleen aangeboden door cryptocurrency-startups zoals Coinbase Custody, en niet door de grote jongens van Wall Street, die de voorkeur genieten van de meeste institutionele beleggers.

Het nieuws van Goldman Sachs komt slecht een paar dagen nadat de Intercontinental Exchange (ICE) had aangekondigd dat het samen met grote bedrijven zoals Microsoft en Starbucks een gereguleerd ecosysteem met digitale assets genaamd Bakkt, zal lanceren.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.239,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.294,90 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.302,48 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.304,65 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.346,06 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...