Kanye West prijst Bitcoin (BTC) aan tijdens de Joe Rogan Experience: “zij kunnen de mensheid bevrijden”

Kanye West, de beroemde popster, was onlangs zeer lovend over bitcoin (BTC) in een interview met Joe Rogan in zijn bekende podcast, de Joe Rogan Experience:

- Advertentie -

Allerlei onderwerpen kwamen tijdens het interview aan bod, waaronder het coronavirus en de aankomende Amerikaanse presidentsverkiezingen en zijn eigen kandidatuur.

West zegt dat hij gelooft dat het zijn roeping is om de leider van de vrije wereld te zijn, maar dat hij ook open zou staan om gouverneur van de staat Californië te worden.

In het drie uur lange interview werden ook kort cryptocurrency en bitcoin besproken. West zegt dat hij zijn kennis over bitcoin vlak voor het interview had bijgespijkerd.

De popster prijst Twitter CEO Jack Dorsey aan voor het decentraliseren van Twitter en zegt dat de “bitcoin guys” de mensen zijn die Amerika en de rest van de wereld echt kunnen “bevrijden:”

Jack Dorsey decentraliseerde Twitter twee maanden voordat [de pandemie] toesloeg, omdat hij met de Bitcoin mensen sprak. En dit zijn mensen die echt een perspectief hebben op wat de ware bevrijding van Amerika en de mensheid zal zijn. Vooral deze lui, maar veel van de technische mensen zijn in staat om de nieuwe informatiesnelwegen te gebruiken en het volgende frontier van ons bestaan te creëren.

- Advertentie -

Aldus West. De decentralisatie van Twitter moet echter nog gebeuren. Dorsey kondigde vorig jaar december pas Blue Sky aan, een team dat Twitter over gaat zetten naar de blockchain. Dorsey zelf is overigens ook een groot fan van bitcoin. Onlangs kocht zijn betaalbedrijf Square $50 miljoen aan bitcoin.

Er bestond ooit een crypto van Kanye West, genaamd Coinye en daarvoor Coinye West. Het project is inmiddels verlaten nadat de oprichters werden aangeklaagd voor het gebruik van de gelijkenis van West zonder dat hij er direct aan verbonden was.

Akon, ook een beroemde popster, gaat Akon City bouwen, een futuristische stad in Senegal dat volledig draait op de Akoin crypto. Rogan heeft zelf ook vaker bitcoin aangeprezen tijdens zijn podcast en heeft regelmatig bekende figuren uit de industrie te gast.

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.357,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€16.077,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.080,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.150,80 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.194,10 Kopen
Laatste nieuws

‘Bitcoin (BTC) is een smalle markt, kan uitgroeien tot wereldwijde markt,’...

0
Volgens de Amerikaanse tv-zender CNBC heeft de CEO van 's werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock, Larry Fink, een aantal positieve uitspraken over bitcoin (BTC) gedaan....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...