Roy van Krieken Roy van Krieken
14/11/2022 17:40 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/11/2022 17:40

Wat de koers van de PostNL-cryptopostzegel nog kan gaan doen

icon-nft
NFT nieuws

Foto: Shutterstock/JPstock

In september ging de officiële verkoop van de allereerste collectie NFT-cryptopostzegels van PostNL van start. Deze ‘NL crypto stamp’ zorgt er feitelijk voor dat PostNL met beide benen de wereld van NFT’s is binnengestapt. De cryptopostzegel bleek razend populair onder handelaren en verzamelaars. De oplage is dan ook al zo goed als uitverkocht. Daarnaast is de waarde van de NFT’s in veel gevallen al gigantisch gestegen. Wat ligt er mogelijk nog in het verschiet voor deze unieke NFT-cryptopostzegels van PostNL?

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

PostNL NFT’s

De cryptopostzegels van PostNL zijn zoals de meeste NFT’s door te verkopen op de blockchain. In het geval van de NL crypto stamp gebeurt dat op het Polygon (MATIC) netwerk. Op OpenSea, wat de grootste NFT-marktplaats ter wereld is, kunnen handelaren hun felbegeerde cryptopostzegels te koop aanbieden of uiteraard een bepaalde zeldzame crypto stamp juist op de kop tikken!

In de handelsgeschiedenis van de NL crypto stamp op OpenSea kunnen we goed zien dat bepaalde soorten cryptopostzegels al reusachtige koersstijgingen hebben laten zien. Het gaat hier dan voornamelijk om de meest zeldzame varianten van de NL crypto stamp collectie. Niet veel meer dan een maand nadat de verkoop van de NFT’s van start ging zijn de rode cryptopostzegels al meer dan 5.000% in waarde gestegen!

Advertentie

Wat gaat de koers doen?

Als je een handelaar in hart en nieren bent dan zul je je ongetwijfeld afvragen wat de koersen van de NL crypto stamps in de toekomst kunnen gaan doen. Hoewel het natuurlijk onmogelijk is om dit op voorhand te voorspellen – immers heeft niemand een glazen bol – zijn er wel een aantal dingen te benoemen die wellicht een bepaald vermoeden kunnen wekken.

Zo vonden er in het verleden ook vergelijkbare lanceringen van cryptopostzegels plaats in het buitenland. Onder meer het postbedrijf van Oostenrijk heeft al meerdere NFT-collecties in de verkoop gegooid. Deze cryptopostzegels zijn eigenlijk allemaal enorm in waarde gestegen. Aangezien collecties ook een beperkte oplage hebben, is het niet gek om te stellen dat naarmate de tijd vordert de waarde van deze NFT’s ook zal toenemen.

Dat de NL crypto stamp van PostNL ook op een vergelijkbare manier in waarde zal stijgen is niet met zekerheid te zeggen, maar de signalen op dit moment suggeren toch in zekere mate wel dat er een aardige koersstijging in het verschiet ligt. Zeker nu we al hebben gezien dat sommige cryptopostzegels al met een factor 50 zijn gestegen in slechts iets meer dan een maand tijd.

NL crypto stamp is bijna uitverkocht!

Mocht jij het wel zien zitten om zo’n unieke cryptopostzegel in je bezit te hebben, zij het om deze toe te voegen aan je verzameling of om te verhandelen op de blockchain, wacht dan zeker niet te lang. De oplage is namelijk al zo goed als volledig over de toonbank gegaan.

Hierna zal het niet meer mogelijk zijn om direct via PostNL de crypto stamps te kopen. Wees er dus snel bij!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie