Roy van Krieken Roy van Krieken
08/11/2022 16:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/11/2022 16:30

Deze NFT van PostNL steeg 5000%, ‘NL crypto stamp’ to the moon?

icon-nft
NFT nieuws

PostNL lanceerde in september hun allereerste collectie van unieke NFT-cryptopostzegels. Deze ‘NL crypto stamp’ is niet alleen een fysieke postzegel, het is ook een NFT die op de Polygon (MATIC) blockchain verhandeld wordt. Dat betekent uiteraard dat de prijs van de cryptopostzegel kan stijgen. Dat is precies wat er een maand later gebeurd is.

Door Donald Trump gelanceerde NFT’s crashen tijdens rechtszaak
  • icon-nft
    NFT nieuws

NL crypto stamp stijgt in prijs

De grootste NFT-marktplaats ter wereld is zonder twijfel OpenSea. Hier worden dagelijks vele duizenden NFT’s verhandeld en ook de NL crypto stamp van PostNL kan met hier kopen en verkopen.. Op OpenSea is tevens te zien wat de huidige prijzen zijn van de verschillende soorten cryptopostzegels die in de eerste collectie van PostNL werden uitgegeven.

Er bestaan een aantal verschillende niveaus van zeldzaamheid. Vanzelfsprekend verschilt de waarde van de cryptopostzegels tussen deze niveaus behoorlijk. De zwarte NL crypto stamp is het minst zeldzaam en ook het goedkoopst. Mocht iemand een rode crypto stamp bemachtigd hebben, dan kun je van geluk spreken. Deze cryptopostzegel is namelijk het minst voorkomend (1% van de totale oplage) en logischerwijs het meeste waard.

We kunnen op OpenSea zien dat deze rode cryptopostzegel al wordt verhandeld tegen prijzen die soms wel oplopen tot 0,5 ETH, omgerekend zo’n $800. Aangezien de NL crypto stamp bij PostNL besteld kan worden voor een luttele €9,05 is dat natuurlijk een astronomisch rendement.

Ook de gele NL crypto stamp gaat op dit moment op OpenSea al voor meer dan 80 MATIC, omgerekend zo’n $90, over de toonbank. En dit terwijl de officiële verkoop van de cryptopostzegels nog niet eens ten einde is. Eén ding is zeker: er valt nu al een leuk zakcentje te verdienen met de cryptopostzegels van PostNL, en wellicht dat FOMO de waarde van de NFT’s verder zal doen katapulteren.

Advertentie

De oplage is bijna uitverkocht!

Klaarblijkelijk waren handelaren en verzamelaars in Nederland enorm geïnteresseerd in de NL crypto stamp. Slechts een maand nadat de officiële verkoop van start ging gaan inmiddels de laatste NL crypto stamps over de – digitale – balie.

Wil jij niet buiten de boot vallen en kans maken om ook je eigen NL crypto stamp als een raket in waarde te zien stijgen? Wacht dan niet te lang. De laatste voorraad is officieel in de verkoop, waarna het niet meer mogelijk zal zijn om deze nog via PostNL te bemachtigen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie