Home Nieuws Wallets en Exchanges Bakkt vestigt ondanks dalende bitcoin (BTC) koers nieuwe ATH

Bakkt vestigt ondanks dalende bitcoin (BTC) koers nieuwe ATH

- Advertentie -

Het handelsplatform Bakkt heeft op vrijdag een nieuwe all-time high (ATH) gevestigd. Dit meldt Bakkt in een tweet die het vannacht publiceerde. De Bakkt Volume Bot bevestigt het nieuwe record van Bakkt.

Dat de fysieke bitcoin (BTC) futurescontracten van Bakkt op gang lijken te komen was al bekend. Zo zag Bakkt op 5 november en 25 oktober al een handelsvolume van meer dan $10 miljoen. Gisteren werd het record van $10,3 miljoen aan handelsvolume en 1.183 verhandelde contracten verbroken.

Ondanks de dalende bitcoin koers blijft het platform, dat gericht is op institutionele beleggers, nog steeds veel activiteit zien. De nieuwe ATH voor Bakkt is 1.741 verhandelde contracten met een handelsvolume van $15,5 miljoen. Dat is een verbetering van ongeveer 50% ten opzichte van het vorige record.

Bakkt zelf bevestigde het nieuws met een tweet:

Vandaag hebben we een nieuw dagelijks record gevestigd van 1.756 Bakkt Bitcoin Futures-contracten die werden verhandeld

Bakkt is van plan het aanbod van bitcoin-beleggingsproducten uit te breiden. Zo wil het in december opties op de bitcoin futurescontracten gaan lanceren. Opties op futurescontracten geven een handelaar de mogelijkheid om een prijs te bepalen waarvoor ze een futurescontract willen kopen of verkopen op het moment dat het contract verloopt.

Daarnaast wil Bakkt een op consumenten-gerichte applicatie lanceren. Gebruikers zouden met deze app in winkels met cryptocurrency kunnen betalen. De eerste partner die de app zal ondersteunen is de bekende Amerikaanse koffiereus Starbucks.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...