Home Nieuws Bitcoin nieuws Bakkt's fysieke bitcoin (BTC) futurescontracten zien dagelijks handelsvolume van $10 miljoen

Bakkt’s fysieke bitcoin (BTC) futurescontracten zien dagelijks handelsvolume van $10 miljoen

Het handelsplatform Bakkt lijkt langzaam maar zeker op gang te komen. Eind oktober bereikte het dagelijks handelsvolume zijn all-time high (ATH) van 1.183 bitcoin (BTC) futurescontracten. Gisteren bereikte het dagelijks handelsvolume dit niveau weer bijna. Ook vandaag ziet het er belovend uit op basis van informatie afkomstig van de Bakkt Volume Bot.

- Advertentie -

De Bakkt Volume Bot, die overigens niet verwant is aan Bakkt zelf, geeft aan dat dinsdag het handelsvolume flink steeg ten opzichte van maandag. Een stijging van 96% zorgde ervoor dat er 1.061 contracten werden verhandeld, slechts 122 contracten minder dan de ATH van 1.183 die op 25 oktober werd gevestigd.

Zoals te zien op de grafiek in de tweet is het handelsvolume de afgelopen 10 dagen aardig gestegen, wat overeenkomt met de prijsstijging die 26 oktober inzette. Dagelijks ligt het volume vaak om en nabij de $5 miljoen met op 25 oktober en 5 november dus uitschieters van $10 miljoen.

Met de wat trage start van het handelsplatform op 23 oktober begint het er langzaam op te lijken dat meer institutionele beleggers interesse krijgen in het verhandelen van de fysieke contracten.

Onlangs maakte Bakkt bekend te werken aan een consumenten-app. Consumenten zouden met de app hun cryptocurrency veilig kunnen bewaren maar ook betalingen kunnen verrichten in winkels. Starbucks is het eerste bedrijf die de applicatie zal gaan ondersteunen.

Crypto Insider David heeft weer een nieuwe wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse voor je klaar staan! Benieuwd naar zijn opinie en verwachtingen? Lees hem dan snel!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitrush
Reviewed
€-1,00 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.195,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.265,38 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.265,52 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€8.272,59 Kopen
5
SATOS
Reviewed
€8.635,65 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: K.O. in aantocht voor financiële markt

Wat een tijd om in te leven. Er gebeurt op economisch vlak zo ontzettend veel dat het bijna niet bij te benen is. Waar...

Volgens onze analist Michiel is één ding zeker, Bitcoin zal de komende maanden de ware vuurproef ondergaan! Lees verder in zijn meest recente column!

Meer columns en analyses lezen? Bekijk dan zeker ook onze Crypto Talk.